Safiye Soyman'dan Londra'da kısır partisi! Parti kombini olay oldu...

Ünlü şarkıcı Safiye Soyman sosyal medya paylaşımlarıyla çok konuşulan isimler arasında yer alıyor. Gerek sosyal medya paylaşımlarıyla gerekse dostlarının paylaşımlarına yaptığı yorumlarla her zaman konuşulan isimler arasında yer alan ünlü şarkıcı sosyal medya paylaşımlarına bir yenisi ekledi. Londra'da gerçekleştirdiği kısır partisiyle bu sefer hünerlerini mutfakta gösterdi.

Ünlü şarkıcı Safiye Soyman eşi Faik Öztürk ile yaşadığı renkli ve mutlu hayatıyla her zaman göz önünde olan isimler arasında yer alıyor. Şarkıcılık kariyerindeki başarısı ve sosyal medya paylaşımlarıyla da kendisinden sıklıkla bahsettiren ünlü şarkıcı bu sefer hünerlerini mutfakta gösterdi.

LONDRA'DA KISIR PARTİSİ

Arkadaşlarıyla Londra'da kısır partisi düzenleyen Safiye Soyman o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Kısır tabağının videosunu çeken Soyman, o anları "Burada bile geldik valla canımız kısır istedi, çarşıya gittik filan derken işte keyfimize diyecek yok." ifadelerini kullanarak paylaştı. O görüntüler sosyal medyada beğeni topladı.

Safiye Soyman'dan Londra'da kısır partisi:

"KISIR BAHANE, KOSTÜMLER ŞAHANE..."

Ajda Pekkan ile Bülent Ersoy arasında yaşanan "modacı" krizinden sonra kendi modacısını kimseye kaptırmamak için elinden geleni yapan Safiye Soyman yeni şarkısı için evinde kısır partisi düzenleyerek modacısını çağırarak iddialar kostümler tercih etti. Sahnedeki hünerlerini mutfakta da gösteren ünlü şarkıcı, evinde kısır yaparak ağırladığı modacısını leopar desenli eşofmanıyla karşıladı. "Kısır bahane, kostümler şahane oldu. Kıyafetlerim beni ve ruhumu yansıtıyor." ifadelerini kullanan şarkıcının kısır kombini sosyal medyada olay oldu.

Hande Erçel'den yeğeni Mavi için radikal karar! O hayalinden vazgeçti

İLİŞKİLİ HABER

Hande Erçel'den yeğeni Mavi için radikal karar! O hayalinden vazgeçti
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0