Hazal Kaya'dan korkutan haber! İki defa korona virüse yakalanmıştı

İkinci bebeğine hamile olan oyuncu Hazal Kaya, daha önce iki defa koronavirüse yakalanmıştı. Kaya, geçtimiz günlerde de rahatsızlanıp sosyal medyadan paylaşım yapmıştı. Ünlü oyuncudan bir korkutan haber daha geldi.

Meslektaşı olan Ali Atay ile evli olan Hazal Kaya, ilk çocuğu Fikret Ali'yi kucağına almanın mutluluğunu yaşarken takipçilerine güzel bir haber daha vermişti. 2. çocuğunu kucağına almaya hazırlanan Kaya, daha önce iki defa korona virüsü atlatmıştı. Bir türlü hastalıktan kurtulamayan ünlü oyuncu şimdi de Influenza oldu.

Hazal Kayadan korkutan haber

Hazal Kayadan korkutan haber

"BÜTÜN VİRÜSLER OLDUĞUMA GÖRE LOĞUSALIĞIM RAHAT GEÇER"

Instagram hesabından fotoğrafını yayınlayan Hazal Kaya, "Artık dalga geçeceksiniz diye bir şey demiyorum da influenza olduk biz. Buna ben de güldüm ama azcık. Bütün virüsler olduğuna göre Süreyya antikorlanmıştır. Ben de lohusalığı rahat geçiririm diyorum. Yani öyle umuyorum. Öyle olması adaletli olur." ifadelerini kullandı.

Öte yandan kız bebeklerini kucaklarına almak için gün sayan Ali Atay ve Hazal Kaya çiftinin kızlarına "Leyla" adını verecekleri öğrenildi.

Hazal kaya

Hazal kaya

NE OLMUŞTU?

İlk çocuğu Fikret Ali'yi kucağına aldıktan sonra 2. çocuğuna hamile kalan ve bir kız dünyaya getirmeye hazırlanan Hazal Kaya son paylaşımıyla takipçilerini korkuttu. Paylaşımında hasta gözüken ve evde bir süredir dinlendiği ortaya çıkan kaya takipçilerinin ilgi odağı oldu.

hazal kaya

hazal kaya

"İKİ GÜNE İYİLEŞİYORUM"

Sosyal medya hesabını oldukça aktif kullanan oyuncu, geçtiğimiz gün yatakta uzanırken çektiği bir fotoğrafı paylaştı. Yorgun duran Kaya fotoğrafın altına şu notu düştü: "Naptınız? Ben Wednesday izliyorum, aşırı sevdim. İki güne iyileşiyorum bu arada... 777, aldım kabul ettim, oldu bile filan dedim ne gerekiyorsa yaptım."  

Hazal kaya sosyal medyadan yeni paylaşım yaptı

Hazal kaya sosyal medyadan yeni paylaşım yaptı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Camdaki Kız dizisinde şoke eden ayrılık! Usta oyuncu diziye veda etti...​

Armağan Çağlayan iki ünlü isme veryansın etmişti! Ayta Sözeri'den şaşırtan sözler

İLİŞKİLİ HABER

Armağan Çağlayan iki ünlü isme veryansın etmişti! Ayta Sözeri'den şaşırtan sözler

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0