Armağan Çağlayan iki ünlü isme veryansın etmişti! Ayta Sözeri'den şaşırtan sözler

Bir süredir akciğer kanseri tedavisi gören yapımcı ve sunucu Armağan Çağlayan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla iki ünlü isme sitem etti. Tedavi sürecinde kendisini aramayan Nükhet Duru ve Ayta Sözeri'ye sitem etmişti. Sözeri'den gündeme damga vuracak sözler...

Tedavisi nedeniyle YouTube'da sunuculuğunu yaptığı programa ara veren Armağan Çağlayan, bir süredir akciğer kanseriyle mücadele ediyor. Yakın dostu Ebru Gündeş'in destek vermesinin yanı sıra birçok ünlü, Çağlayan'a geçmiş olsun mesajlarını iletti. Ancak ünlü yapımcı kendisini aramayan Nükhet Duru ve Ayta Sözeri'ye kırgınlığını dile getirmişti. Bunun üzerine Sözeri'den yanıt geldi.

Ayta Sözeri

Ayta Sözeri

"KENDİMİ AFFETTİRENE KADAR ARAYACAĞIM"

Bir mekan çıkışı basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet eden Ayta Sözeri, Çağlayan'ın sözleri üzerine şu ifadeleri kullandı:

"Armağan'ın paylaşımını bir arkadaşım attı. Ben böyle şeylere nasıl cevap vereceğimi bilmiyorum. Ömrü boyunca sevdiklerini kaybetmiş bir insan olarak sevdiği herhangi bir şeyi kaybetmek istemeyen biriyim. Armağan Çağlayan hasta değil diye düşünmek istiyorum. Aradığım zaman da ne söylemen gerektiğini bilmiyorum.

O yüzden de aramadım. Armağan haklı mı? Yerden göğe kadar haklı. Bir de gerçekten benden bu telefonu beklediğine de inanamadım. Yani ben bu kadar değerli miymişim onun için. Bundan sonra her saat başı kendimi affettirene kadar arayacağım."

 

Armağan Çağlayan

Armağan Çağlayan

Armağan Çağlayan için herkes gözyaşlarına boğuldu! Armağan Çağlayan öldü mü?İLİŞKİLİ HABERArmağan Çağlayan için herkes gözyaşlarına boğuldu! Armağan Çağlayan öldü mü?

NE OLMUŞTU?

Çağlayan, kendi Twitter hesabından yaptığı paylaşımla "Şimdi saçma sapan kaprislerimle bir dakikanızı alacağım. Hastalığım sırasında o kadar çok arayan soran yazan oldu ki, açıkçası bu kadar sevildiğimi bilmiyordum. Hepinize minnettarım. Ama iki kişinin aramaması beni çok üzdü birisi Nükhet Duru, diğeri Ayta Sözeri. Bu sitem değil." ifadelerini kullandı.

Armağan Çağlayan iki ünlü isme sitem etti

Armağan Çağlayan iki ünlü isme sitem etti

"EN SEVDİKLERİMİZİN SEVDİĞİ OLAMIYORUZ BAZEN"

Çağlayan paylaşımın devamında ise "Sitem etmeye hakkım yok zaten. Bu sadece, kendi sınırlarımı daha iyi çizmek için kendime bir uyarı. Hepimize minnettarım. Sonsuza dek... En sevdiklerimizin, ufacık tefecik sevdiği olamıyoruz bazen! İnsan kırılıyor." dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Ata Demirer'in Koreli yönetmen taklidi kırdı geçirdi!

Hazal Kaya'dan korkutan haber! İki defa korona virüse yakalanmıştı

İLİŞKİLİ HABER

Hazal Kaya'dan korkutan haber! İki defa korona virüse yakalanmıştı
Yusuf Güney saldırıya uğradı! "Burnum kırıldı ve sol gözüm..."

İLİŞKİLİ HABER

Yusuf Güney saldırıya uğradı! "Burnum kırıldı ve sol gözüm..."
İlham Gencer'in kızı Ayşe Gencer hayatını kaybetti! Kardeşi haberi duyurdu...

İLİŞKİLİ HABER

İlham Gencer'in kızı Ayşe Gencer hayatını kaybetti! Kardeşi haberi duyurdu...

BİR YORUM YAPIN 2

Zerr 1 yıl önce

Seni gördükçe Bayhan'a ettiklerin geliyor aklıma...

Alperen 1 yıl önce

Eh dost bildiğin kişiler pek dost tutulacak kişiler değiller. Her ikisini de sevmem.