İlham Gencer'in kızı Ayşe Gencer hayatını kaybetti! Kardeşi haberi duyurdu...

Caz müziğin Türkiye'deki öncü isimlerinden olan İlham Gencer'in kızı Ayşe Gencer tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yumdu. Acı haberi kardeşi sosyal medya hesabından duyurdu.

Ünlü şarkıcı ve Türk caz piyanisti İlham Şen'in kendisi gibi caz müzikle ilgilenen kızı caz vokalisti Ayşe Gencer bir süredir hastanede tedavi görüyordu. Rahatsızlığı tam olarak bilinmeyen Ayten Alpman ile Şen'in kızları 18 yaşında başladığı müzik kariyerine ve hayatına 66 yaşında veda etti.

Ayşe Gencer hayatını kaybetti

Ayşe Gencer hayatını kaybetti

ACI HABERİ KARDEŞİ DUYURDU

Gencer'in vefat haberini sosyal medya hesabından paylaşarak duyuran kardeşi Bora Gencer, "Dünyalar güzeli ablam Ayşe Gencer'i kaybettik" ifadelerini kullandı.

Ayşe Gencer

Ayşe Gencer

SON YOLCULUĞUNA YARIN UĞURLANACAK

18 yaşında müzik kariyerine başlayan ve yer aldığı birçok projedeki başarısıyla adından sıklıkla bahsettiren Gencer'in cenazesi, yarın Levent Camii'nde gerçekleştirilecek cenaze töreninin ardından Ulus Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

İlham Gencerin kızı Ayşe Gencer

İlham Gencerin kızı Ayşe Gencer

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Camdaki Kız dizisinde şoke eden ayrılık! Usta oyuncu diziye veda etti...

Armağan Çağlayan iki ünlü isme veryansın etmişti! Ayta Sözeri'den şaşırtan sözler

İLİŞKİLİ HABER

Armağan Çağlayan iki ünlü isme veryansın etmişti! Ayta Sözeri'den şaşırtan sözler
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0