Şevket Çoruh Arka Sokaklar'dan ayrılma sebebini ilk kez açıkladı!

Kanal D ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi 'Arka Sokaklar'da 16 sezon boyunca Mesut Komiser karakterini oynayan Şevket Çoruh, diziden ayrılma sebebini ilk kez açıkladı.

17 yıldır ekranlarda fırtına gibi esen fenomen dizi 'Arka Sokaklar'da oynadığı "Mesut Komiser" karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Şevket Çoruh, geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamayla diziye veda ettiğini duyurmuştu. Arka Sokaklar hayranlarını kahreden haber sonrası herkes "Mesut'u çok özledik ne olur geri dön ağabey. Sensiz olmuyor" diyerek ünlü oyuncuya sosyal medya hesaplarından ulaşmaya çalıştı. 

Şevket Çoruh

Şevket Çoruh

"KESİNLİKLE DÖNMEM"

Projeye geri dönüp dönmeyeceği merak edilen Çoruh, önceki günlerde konuk olduğu İnci Sözlük kanalının bir yayınında konuyla ilgili ilk kez konuştu. Diziye geri dönmeyeceğini kesin bir dille ifade eden ünlü oyuncu "Ben Mesut ile konuştum. Biraz agresif birisi biliyorsunuz, çok laftan anlamıyor. Kesinlikle dönmem dedi. Vallahi ikna edemedim yani, keşke ikna olsa ama... Emekliye ayrılmak konusunda çok ısrar ediyor, çok yorulmuş" diyerek noktayı koydu. 

Şevket Çoruhtan Arka Sokaklar açıklaması

Şevket Çoruhtan Arka Sokaklar açıklaması

"ÇOK YORULDUM"

"Arka Sokaklar'dan ayrılırken ne düşündün ağabey? Sence bu son sana yakıştı mı? Neden ayrıldın?" şeklindeki soruyu da yanıtsız bırakmayan Çoruh, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Tabi ki çok önemli ama 17 yıl sonra neden ayrıldın cümlesi birazcık şey geliyor bana... Birincisi çok yoruldum, ikincisi tiyatroyla beraber devam ettirmek de çok zordu. Ki pandemi dönemi, 19 ay tiyatro öksüz kaldı. Kapalı kaldı ve orayı tekrar toparlamam gerekiyordu. Birçok sebebi var ama dediğim gibi ben de yoruldum. Aslında çok sevdiğim bir karakter olmasına rağmen... Asıl sebep de bu aslında. Başka karakterler oynamak, başka işler yapmak muhakkak ama bir yandan da birazcık dinlenmek. Tiyatroya birazcık özen göstermek... 17 sene boyunca hiçbir kış filmim yok mesela. Yazları sinema filmi çeken, kışları dizide oynayan bir insan haline gelmiştim. Ama şimdi daha başka projelerin içerisinde olmak için başka bir fırsat oldu benim için"

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Sinek ısırığından şikayet eden sevimli kız sosyal medyada viral oldu!

Acun Ilıcalı Hadise'yi tek kalemde sildi! Hadise'ye elveda Ebru Gündeş'e merhaba

İLİŞKİLİ HABER

Acun Ilıcalı Hadise'yi tek kalemde sildi! Hadise'ye elveda Ebru Gündeş'e merhaba

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

samii 1 yıl önce

Kendini bölücü faaliyetlere verecektir.

Toplam 1 beğeni