Acun Ilıcalı Hadise'yi tek kalemde sildi! Hadise'ye elveda Ebru Gündeş'e merhaba

Uzun yıllardır O Ses Türkiye programının jüri koltuğunda oturan Hadise'nin yılbaşı özel programı kadrosunda yer almaması dikkat çekti. Mehmet Dinçerler ile olaylı bir boşanma süreci yaşayan Hadise'nin sık sık gündeme gelmesinin Acun Ilıcalı'yı rahatsız ettiği iddia edildi.

TV8 ekranlarının fenomen ses yarışması O Ses Türkiye, yılbaşı özel programıyla izleyenlerle buluşmaya hazırlanıyor. Birbirinden renkli görüntülere ev sahipliği yapacak olan program için jüri üyeleri netleşti. 

Hadise

Hadise

Yıldız Tilbe, Seda Sayan, Beyazıt Öztürk ve Ebru Gündeş'in jüri koltuğunda yer alacağı yılbaşı programında Hadise'nin olmaması akıllarda soru işareti oluşturdu. Hadise'yle yakın dost olan Acun Ilıcalı'nın son dönemlerde magazin gündeminden düşmeyen Hadise'yi jüri olarak seçmemesi birçok kişi tarafından "Eski dostlar düşman mı oldu?" şeklinde yorumlandı. 

Ebru Gündeş

Ebru Gündeş

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Sinek ısırığından şikayet eden sevimli kız sosyal medyada viral oldu!

Şevket Çoruh Arka Sokaklar'dan ayrılma sebebini ilk kez açıkladı!

İLİŞKİLİ HABER

Şevket Çoruh Arka Sokaklar'dan ayrılma sebebini ilk kez açıkladı!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0