Cansever içinde kalan ukdeden bahsetti! "Hastalığımdan dolayı..."

Geçtiğimiz günlerde katıldığı televizyon programında samimi açıklamalarda bulunan ünlü şarkıcı Cansever yıllardır mücadele ettiği hastalığı sebebiyle içinde kalan ukdeyi açıkladı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Gökay Kalaycıoğlu'nun 360 Derece programına konuk olan güçlü sesi ve şarkılarıyla adından yıllardır bahsettirmeyi başaran başarılı şarkıcı Cansever, yıllardır mücadele içinde olduğu hastalığından bahsetti. Özel yaşamıyla da ilgili samimi açıklamalarda bulunan Cansever yıllardır mücadele ettiği hastalığı sebebiyle içinde kalan ukde ile ilgili itirafta bulundu.

Cansever hastalığı sebebiyle içinde kalan uhdeyi anlattı

Cansever hastalığı sebebiyle içinde kalan uhdeyi anlattı

Cansever kimdir? Cansever nereli, kaç yaşında? CanseverİLİŞKİLİ HABERCansever kimdir? Cansever nereli, kaç yaşında? Cansever'in hastalığı nedir?

"HASTALIĞIM O DÖNEMDE ORTAYA ÇIKTI"

Omiriliğinde başlayan rahatsızlığını nasıl fark ettiğinden bahseden ünlü şarkıcı "Çocukluğumdan beri bu romatizma rahatsızlığım varmış. Bu hastalık ya kendini erkenden gösteriyormuş ya da sonradan. İlk İbo Show'a çıktığım zaman ufak ufak boynumu çeviremiyordum ve sonrasında belimde ağrılar olmaya başladı. Ben söylediğimde ailem 'rüzgar almışsın' derlerdi. Sonrasında da kemik eğilme olmaya başladı. O dönem şirketim hastalığımın tedavisini üstleneceklerini söyledi ama hep albüm çalışmaları için erteledi. Hastalığım ilerlemeye başlayınca Almanya'da giderek 3-4 sene hiçbir şey yapmadım" ifadelerini kullandı.

Cansever yıllar önce İbo Showda

Cansever yıllar önce İbo Showda

İÇİNDE KALAN UKDEYİ ANLATTI!

Yıllar öncesinde evlilik yolunda olduğu eski erkek arkadaşının evli olduğunu öğrendiğini söyleyen Cansever evliliğe küstüğünü dile getirdi. "Bir çocuğumun olmasını çok isterdim ama şimdi istemiyorum. Çok torunumuz var, onlar benim canlarım. Tüm varlıklarım onlar. Sağlıklı olduğum dönemde evlilik yapsaydım çocuğum olurdu. Daha önce sahneye topuklu ayakkabı ve elbiselerle çıkardım. Doktor topuklu ayakkabıyı yasaklayınca bu tarza döndüm. Omurilikteki rahatsızlıktan dolayı hamile kalamadım. Çünkü vücuduma ağırlık binmesi yasaktı. Şimdi kilo almam bile yasak." ifadelerini kullanan başarılı şarkıcı hastalığı sebebiyle içinde kalan ukdeden de bahsetti.

Cansever içinde kalan uhdeden bahsetti

Cansever içinde kalan uhdeden bahsetti

Cansever hastalığı sebebiyle içinde kalan ukdeyi anlattı:

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0