Onur Saylak'tan çocuklarıyla yeni paylaşım! "Daha ne olsun..."

2017 yılında oyuncu Tuba Büyüküstün ile evliliklerini sonlandıran ve zaman zaman çocukları ile paylaştığı pozlarla gündeme gelen oyuncu ve yönetmen Onur Saylak bu pozlara bir yenisini ekledi. Saylak'ın paylaştığı o kareler kısa süre içinde büyük ilgi gördü.

Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün ile olan evliliklerini 2017 yılında sonlandıran ve 3 sene sonra 2020 yılında Gözde Yılmaz ile nikah masasına oturan oyuncu ve yönetmen Onur Saylak sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen isimlerden. Büyüküstün'den olan iki kızıyla ve 2020 yılında kucağına aldığı oğlu Deniz Ali ile yaptığı paylaşım da sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Tuba Büyüküstün ve Onur SaylakİLİŞKİLİ HABERTuba Büyüküstün ve Onur Saylak'ın gözlerden uzakta büyüttükleri kızları kocaman oldu!

ÜÇ ÇOCUĞU BİR ARADA!

Mutlu süren beraberliklerini devam ettiren Saylak - Yılmaz çiftten Onur Saylak, Tuba Büyüküstün ile evliliklerinden olan ikiz kızları Toprak ve Maya ile kardeşleri Deniz Ali'nin fotoğrafını paylaştı. İkiz kardeşlerin Deniz Ali'yi öptükleri kareyi sosyal medya hesabından "Daha ne olsun" notuyla paylaşan Saylak'ın bu paylaşımına beğeni ve yorum yağdı.

Onur Saylak çocuklarını paylaştı

Onur Saylak çocuklarını paylaştı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Kubat ve Nevra Serezli'den eğlenceli anlar! "Sabah neşesi..."

Mustafa Sandal'dan yıllar sonra gelen 'Aya Benzer' dansı itirafı! Meğer dansın patenti...

İLİŞKİLİ HABER

Mustafa Sandal'dan yıllar sonra gelen 'Aya Benzer' dansı itirafı! Meğer dansın patenti...

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0