Mustafa Sandal'dan yıllar sonra gelen 'Aya Benzer' dansı itirafı! Meğer dansın patenti...

Ünlü pop sanatçısı Mustafa Sandal, katıldığı 'Doğu Demirkol ile Alelade Show programında yıllar önce hit olan 'Aya Benzer' şarkısıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Şarkıcı Mustafa Sandal, yakın arkadaşı ünlü komedyen Doğu Demirkol'un programına konuk oldu. Sandal, bir döneme damga vuran Aya Benzer şarkısında yaptığı dans figürüyle ilgili dikkat çeken açıklamada bulundu.

mustafa sandal aya benzer dansı figürü kimin?

mustafa sandal aya benzer dansı figürü kimin?

Ünlü isim 'Aya Benzer' şarkısıyla meşhur olan dans figürünün kendisine ait olmadığını açıkladı. Sandal, katıldığı programın hazır cevap bölümünde belirli bir süre içerisinde kendisine sorulan sorulara yanıt veren ünlü isim, "İkon olmuş bir dans figürünün ortaya çıkış hikayesini hatırlıyor musun?" sorusuna yanıt verdi.

"O DANS ANNEME AİT"

'Aya Benzer' şarkısıyla meşhur olan dans figürünün annesi Tülin İleri'ye ait olduğunu açıklayan şarkıcı, "Biz annemle eskiden kulübe giderdik, o hep öyle oynardı. Yani Aya Benzer dansının patenti anneme ait, bana değil" dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Isabella" şarkısının fenomen ismi Fevzi Kaan Türker'i canlı dinledi! O anlar sosyal medyada...

 

Burak Özçivit 7 aylık hamile eşini bıraktı! Bakın nereye gitti...

İLİŞKİLİ HABER

Burak Özçivit 7 aylık hamile eşini bıraktı! Bakın nereye gitti...
Onur Saylak'tan çocuklarıyla yeni paylaşım! "Daha ne olsun..."

İLİŞKİLİ HABER

Onur Saylak'tan çocuklarıyla yeni paylaşım! "Daha ne olsun..."

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

fatih 1 yıl önce

hayırlı anne, hayırlı evlat

Asabi 1 yıl önce

"Biz annemle eskiden kulübe giderdik..." bu nasıl bir fecaattir. Allah bu millete yeniden İslam yolunu nasip eylesin.