Tuba Büyüküstün hayranlığı başına dert oldu! Pes dedirten dolandırıcılık

Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, oyunculuğuyla çok beğenilen oyuncular arasında yer alıyor. Yurtdışından gelen Arjantinli bir iş insanının Tuba Büyüküstün hayranlığı başına dert açtı. Sırf ünlü oyuncuyu görmek için 40 bin eurosundan oldu.

Her oynadığı dizide büyük bir hayran kitlesine sahip olan güzel oyuncu Tuba Büyüküstün, dünya çapında ilgi görüyor. Son olarak Zeytin Ağacı dizisinde oynayan oyuncunun yurtdışında bulunan hayranlarını onu görmek için İstanbul'a geliyor. 

Geçtiğimiz günlerde İstanbul'a gelen Arjantinli bir iş insanın da Tuba Büyüküstün hayranlığı pahalıya patladı.

tuba büyüküstün

tuba büyüküstün

PES DEDİRTEN DOLANDIRICILIK!

Büyüküstün ile tanışabilme vaadiyle sahtekarların eline düşen Arjantinli, bu uğurda tam 40 bin euro kaybetti.

İddiaya göre;  Arjantinli iş insanına "Seni Tuba Büyüküstün ile tanıştırırız, sen de fotoğraf çektirirsin" diye kandıran sahtekarlar, bunun karşılığında güzel oyuncunun yabancı hayranından tam 40 bin euro yani yaklaşık 787 bin TL almış! 

Tabii sahtekarlar, bu parayı alır almaz da sırrı kadem basmış. Arjantinli iş insanı da dolandırıldığını anlamış ama iş işten geçmiş..."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLCEK VİDEO;

Serdar Ortaç kendi şarkısını unuttu! Herkesi güldürdü...

İkinci kez anne olan Burcu Kara'dan bebeği Can'la ilk kare!

İLİŞKİLİ HABER

İkinci kez anne olan Burcu Kara'dan bebeği Can'la ilk kare!

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0