İkinci kez anne olan Burcu Kara'dan bebeği Can'la ilk kare!

İkinci çocuğunu geçtiğimiz gün dünyaya getiren Burcu Kara bebeği Can'la ilk paylaşımını yaptı.

Yönetmen Fırat Parlak ile mutlu bir evlilik sürdüren ve Ali Çınar adında bir oğlu bulunan Burcu Karaikinci kez annelik heyecanı yaşadı. 42 yaşındaki ünlü oyuncu Burcu Kara Can ismini verdikleri oğlunun ayağını tuttuğu bir kareyi; "Can'ımız geldi" mesajıyla 882 bin takipçisi bulunan Instagram sayfasından yayınladı.

Burcu Kara'dan yeni paylaşım geldi. Bebeğiyle çekildiği karesini "Bir küçük süt meselesi. Bizi merak eden tüm sevenlerimiz için,dokuz günümüzün özeti bu" notuyla paylaştı.

BURCU KARA İKİNCİ KEZ ANNE OLDU!

Ardından hastaneden paylaşım yapan Burcu Kara, doğum yaptığını duyurdu. Oğlunun elini tuttuğu anı paylaşan Kara, "Can'ımız geldi" dedi.

Ünlü oyuncu, doğum sürecinin zorlu geçtiğini söyledi: "Çok büyük bir mutluluk, Allah herkese nasip etsin. Biz bunu ikinci kez yaşıyoruz. Zor bir süreç oldu ama çok şükür sağlıkla eve gidiyoruz. Bebeğimiz Can 3.5 kilo doğdu. Biraz sıkıntı yaşadık ama şimdi iyiyiz. İnşallah bundan sonrası daha iyi olur."

 Burcu Kara’nın eşi Fırat Parlak da duygularını şu sözlerle dile getirdi:

“Çok mutluyum. Uzun zamandır New York’taydım. Burcu hamilelik sürecini tek başına geçirdi. Doğuma yetişemem diye endişe ettim ama çok şükür beni bekledi ve geç geldi bebeğimiz.” 

Masterchef Murat Özdemir'in son hali gündem oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Masterchef Murat Özdemir'in son hali gündem oldu!
Tuba Büyüküstün hayranlığı başına dert oldu! Pes dedirten dolandırıcılık

İLİŞKİLİ HABER

Tuba Büyüküstün hayranlığı başına dert oldu! Pes dedirten dolandırıcılık

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0