Kral III. Charles sinirlenmeye yer arıyor! Bu kez hıncını karısından çıkardı

Kral olduğu günden bu yana huysuz tavırlarıyla gündemden düşmeyen Kral III. Charles, bu kez eşi Camilla'yı hedef aldı. Eşinin halkla yaptığı samimi sohbete katlanamayan Charles'ın yardımcılarıyla gerçekleştirdiği diyaloğu tüm dünya duydu.

İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'in 8 Eylül 2022 tarihinde tedavi gördüğü hastanede 96 yaşında yaşamını yitirmesiyle tahtın yeni sahibi en büyük oğlu Prens Charles oldu. Annesinin aksine daha huysuz ve fevri tavırlar sergileyen Charles'ın sürekli şikayetçi bir ruh haline bürünmesi hem halkın hem de basının gözünden kaçmıyor. Özellikle 13 Eylül'de Kuzey İrlanda'ya gittiği gezi sırasında kullandığı kalemin mürekkebini akıtmasıyla çılgına dönen yeni kral, masadaki dağınıklığı görünce de öfke kusmuştu. 

Kral III. Charles

Kral III. Charles

64 yıl boyunca Kral olmak için gün sayan 73 yaşındaki Charles'ın bu pasif agresif davranışlarına bir yenisi daha eklendi. Geçen hafta sonu eşi Camilla ile Galler Wrexham'a giden Kral, yol kenarında halkla sohbet etti. Kent meydanında toplanan halkla yakından ilgilenen Camilla'nın bu uzun sohbetleri Charles'ı yine çileden çıkardı. 

Kral III. Charles ve eşi Camilla

Kral III. Charles ve eşi Camilla

"ONU BEKLİYORUM AMA O HALA DEVAM EDİYOR"

Karısının bu ilgisini görmezden gelen Kral III. Charles, beklemesine rağmen Camilla gelmeyince yardımcılarına seslenerek "Onu tekrar geri getirmeyi deneyebilir miyiz lütfen. Gitmemiz gerek. Onu bekliyordum ama o hâlâ devam ediyor" ifadelerini kullandığını kameralara yansıdı. Yol kenarında bekleyen bir çiftin cep telefonu kamerasına anbean yansıyan görüntüler İngiliz basınının diline dolandı. Bu tavırlardan rahatsız olan İngiliz halkı ise Charles'a sosyal medyadan ağır sözler söyledi. 

Kral Charles eşine sinirlendi

Kral Charles eşine sinirlendi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Müge Anlı'da tanınan Zeynep Ergül'ün o halleri herkesi şoke etti!

Çağla Şıkel'den sağlık durumuyla ilgili açıklama!

İLİŞKİLİ HABER

Çağla Şıkel'den sağlık durumuyla ilgili açıklama!
Prens Harry ve eşinin belgesel krizi büyüyor! Utanmadan taç giyme törenine gelecekler mi?

İLİŞKİLİ HABER

Prens Harry ve eşinin belgesel krizi büyüyor! Utanmadan taç giyme törenine gelecekler mi?
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

hak 1 yıl önce

Müslüman ol kurtul...Bu işler sana göre değil...Ne baskılar vardır üzerinde...İnsanlara zülmetmen için..

Toplam 1 beğeni