Prens Harry ve eşinin belgesel krizi büyüyor! Utanmadan taç giyme törenine gelecekler mi?

2020 yılında Kraliyet Ailesinden olaylı bir şekilde ayrılan Prens Harry ve eşi Meghan Markle'ın Kraliyet sırlarını anlattığı yeni belgeselleri "Harry ve Meghan" İngiltere'de büyük bir krize neden oldu. Halk ve ünlü isimler para için tüm sırları ifşa eden çifti taç giyme töreninde görmek istemiyor.

İngiliz Kraliyet Ailesinin durmak bilmeyen asi çifti Prens Harry ve Meghan Markle, bugüne dek yaptıkları açıklamalarla sık sık gündeme geliyordu. Her şeye rağmen Kraliyet Ailesi tarafından hoşgörüyle karşılanan ünlü çift, bu kez sınırlarını fazla zorladı. 100 milyon dolar için dijital içerik platformu Netflix'e konuşan çift "Harry ve Meghan" adlı belgeselle tüm kraliyet sırlarını ifşalamaya başladı. Henüz 3 bölümü yayınlanan skandal belgesel sonrası ülkenin önemli siyasi büyükleri ve tarihçileri ünlü çifti sert bir dille uyardı. 

Prens Harry ve Meghan Markle

Prens Harry ve Meghan Markle

"KRALİYET AİLESİNİ BU KADAR SEVMİYORLARSA GELMESİNLER"

Kral III. Charles'ın mayıs ayında gerçekleşecek olan taç giyme törenine Sussex çiftinin katılmaması gerektiğinin altını çizen Muhafazakar Parti'nin eski liderlerinden Iain Duncan Smith, "Kraliyet ailesini bu kadar sevmiyorlarsa taç giyme törenine neden katılsınlar ki?" diyerek tepki gösterdi. Öte yandan Daily Mail'e konuşan Muhafazakar Parti'nin eski üyelerinden David Mellor da şu ifadeleri kullandı:

"Prens Harry ve Meghan Markle taç giyme törenine kesinlikle katılmamalı. Para kazanmak için ailelerini sattılar. Bence Britanyalıların onları orada istemediği açıkça belli edilmeli. Törene katılırlarsa halkın onları yuhalama hakkı doğar"

Prens Harry ve Meghan Markle İngilizleri sinirlendirdi

Prens Harry ve Meghan Markle İngilizleri sinirlendirdi

İngiltere'nin önemli tarihçilerinden Antonia Fraser ise "Umarım törene katılmazlar çünkü ilginin tamamen Kral ve Kraliçe'nin üstünde olmasını istiyorum" diyerek Prens ve eşine seslendi. Belgesel yüzünden Prens Harry'nin abisi Prens William'ın da çok kızgın olduğu söylenenler arasında yer alıyor.

Prens Harry ve Meghan Markle taç giyme töreninde istenmiyor

Prens Harry ve Meghan Markle taç giyme töreninde istenmiyor

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Müge Anlı'da tanınan Zeynep Ergül'ün o halleri herkesi şoke etti! 

Kral III. Charles sinirlenmeye yer arıyor! Bu kez hıncını karısından çıkardı

İLİŞKİLİ HABER

Kral III. Charles sinirlenmeye yer arıyor! Bu kez hıncını karısından çıkardı
Tolga Karel'den herkesi ters köşe yapan hareket! 5 yıl sonra gelen sürpriz

İLİŞKİLİ HABER

Tolga Karel'den herkesi ters köşe yapan hareket! 5 yıl sonra gelen sürpriz

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0