Başkan Erdoğan ile buluşan Fenomen Fevzi buluşma anını anlattı!

Başkan Erdoğan'ın Samsun ziyareti sırasında gençlerle buluştuğu organizasyonda sosyal medya fenomeni olarak bilinen 12 yaşındaki Fevzi Kaan Türker buluşmaya damga vuran isim olmuştu. Erdoğan'ın karşısında orgu ile performans sergileyen sosyal medya fenomeni Başkan Erdoğan ile buluşma anını anlattı.

Başkan Erdoğan'ın Samsun mitingi sonrasında gençlerle buluştuğu organizasyonda, sosyal medyada 460 bin takipçiye sahip olan 12 yaşındaki sosyal medya fenomeni Fevzi Kaan Türker'de yer almıştı. Sosyal medyada org çalarak söylediği şarkıları sosyal medya hesabından paylaşan Türker, buluşmada Başkan Erdoğan'ın karşısında canlı performans sergilemişti. Başkan Erdoğan ile buluşan sosyal medya fenomeni o anları anlattı.

Fevzi Kaan Türker Başkan Erdoğan ile buluştu

Fevzi Kaan Türker Başkan Erdoğan ile buluştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan İLİŞKİLİ HABERCumhurbaşkanı Erdoğan "Isabella" şarkısının fenomen ismi Fevzi Kaan Türker'i canlı dinledi!

"ÇOK HEYECANLANDIM..."

Miting günü babasına telefon gelen ve organizasyona davet edildiğini öğrenen Türker yaşadıklarını "Babamla birlikte orgumuzu alarak salona gittik. Cumhurbaşkanımız elimi sıkıp, "Nasılsın Fevzi" dedi. Ben de iyiyim dedim ama çok heyecanlandım. Başarımı kutlayıp, 'ama okulunu bırakma. Sonuna kadar da oku. O zaman maddi manevi senin arkandayım' dedi. Bu sözler hoşuma gitti. Ben de kendisine kendi yorumumla İsabel şarkısını söyledim. Çok mutlu oldu." ifadelerini kullanarak anlattı.

Fevzi Kaan Türker Başkan Erdoğan ile buluşma anını anlattı

Fevzi Kaan Türker Başkan Erdoğan ile buluşma anını anlattı

ERDOĞAN FEVZİ'YE TAVSİYELER VERDİ

Performans sonrası Türker'i sahneye davet ederek yanaklarından öpen ve sohbet eden Başkan Erdoğan "Senin kilo vermen lazım ya, annesi bir diyetisyene tabi tut ya... Ne gerekiyorsa yapmamız lazım." diyerek tavsiyelerde bulundu.

Başkan Erdoğan'ın  Fevzi Kaan Türker ile buluşma anları:

"CUMHURBAŞKANIMIZIN DAVETİ..."

Başkan Erdoğan'ın gençlerle buluşma organizasyonuna oğlunu da davet etmesinden büyük mutluluk duyduğunu belirten Fevzi Kaan'ın babası Hakan Türker ise buluşmayla ilgili "Cumhurbaşkanımız gibi düşünüyoruz. Fevzi okumalı. Geleceğini sosyal medya üzerine değil okulu üzerine kurmalı. Zaten okuluna devam ediyor. Hatta eksikliği olan derslerinde takviye alıyor. Cumhurbaşkanımızın daveti ise bizim gururumuzu okşadı. Kendilerine teşekkür ederiz." ifadelerini kullandı.

Başkan Erdoğan gençlerle buluştu

Başkan Erdoğan gençlerle buluştu

Tolga Karel'den herkesi ters köşe yapan hareket! 5 yıl sonra gelen sürpriz

İLİŞKİLİ HABER

Tolga Karel'den herkesi ters köşe yapan hareket! 5 yıl sonra gelen sürpriz
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0