Oyuncu Feyza Civelek'ten çarpıcı itiraf: Rol için her şey yapılır!

Show TV'nin çok tartışılan projelerinden Kızılcık Şerbeti dizisinin Nilay'ı Feyza Civelek, Etiler'de bir AVM'de görüntülendi. Basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet eden Civelek, oyunculuk hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. "Rol için her şey yapılır" diyen oyuncu dikkatleri üzerine çekti.

'Güllerin Savaşı', 'Adını Feriha Koydum', 'Bir Umut Yeter' gibi yapımlarda rol alan Feyza Civelek, önceki gün Etiler'de görüntülendi. Yıllardır ekranlarda görünen Civelek, verdiği kilolarla dikkatleri üzerine çekmişti. Basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet eden Civelek, "Bir sinema projesi için 15 kilo alır mısınız?" sorusunu şu şekilde yanıtladı:

Feyza Civelek

Feyza Civelek

Gündemin en iddialı dizileri arasında Kızılcık Şerbeti!İLİŞKİLİ HABERGündemin en iddialı dizileri arasında Kızılcık Şerbeti!

"ROL İÇİN HER ŞEY YAPILIR"

HaberTürk'ün haberine göre Etiler'de kameralara yansıyan oyuncu Feyza Civelek, uzun yıllar mücadele ettiği kilolarından kurtulmanın tadını çıkarıyor.

Son zamanlarda oyuncu camiasından rol için kilo alıp kilo verenlerin üzerine basın mensuplarından Civelek'e "Bir sinema projesi için 15 kilo alır mısınız?" şeklinde soru yöneltildi. Ünlü oyuncu, "Şu an düşünmem. Kilo vermek zor, ayrıca emek istiyor ve ben şu an tadını çıkarıyorum. İleride neden olmasın? Rol için her şey yapılır" diyerek, kahkaha attı.

Feyza Civelek rol için her şey yapılır dedi

Feyza Civelek rol için her şey yapılır dedi

"KÖTÜ KARAKTERİ OYNAMAYI SEVİYORUM"

Daha önce yeni rolü için uzun zamandır çalıştığını söyleyen Feyza Civelek, "Her role girebilirim ama kötü karakteri oynamayı seviyorum. 'Nilay' da sinsi ve ortalığı karıştıracak bir karakter olacak" demişti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Gupse Özay'dan esprili paylaşım! Bebekle bakım...

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 3

ahmet 1 yıl önce

kızılcık şerbeti dizisinde dindar insanlar aslında sahtekar ve ahlaksızlıkları var ama saklıyor mesaj var sanki

gülname kabaoğlu 1 yıl önce

lütfen şu kızılcık şerbetimisir nedir saçma sapan diziyi bitirinnnnnn sonnnn

Toplam 1 beğeni

bbb 1 yıl önce

Hemen o dizi kaldırılsın.Rtük nerdesin.İslami değerlerimizi çok aşağılayıcı olarak yansıtıyor