Müge Anlı çileden çıktı! Ezel Bayraktar olayında taraflar canlı yayında birbirine girdi...

Geçtiğimiz günlerde Müge Anlı'nın programında herkesi şoke eden bir olay yaşanmıştı. Kanser olan yengesinin tedavi parasını alarak ortadan kaybolan ve adını izlediği Ezel dizisinden esinlenerek Ezel Bayraktar olarak değiştiren Ömer Can Aslanhan olayında taraflar canlı yayında birbirine girdi. Kanser olan yenge Tuğba Aslanhan baygınlık geçirdi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Ekranların sevilen TV programı Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ilginç anlar yaşanmaya devam ediyor. Yengesinin tedavi parasını alarak ortadan kaybolan Ömer Can Aslanhan ile ilgili yeni gelişmeler yaşanmıştı. Canlı yayına çıkan Aslanhan abisi ve yengesi olan Tuğba ve Mehmet Aslanhan çifti ile yüzleşmişti. Yaptığı ilginç açıklamalarla herkesi şoke eden Ömer Can Aslanhan kendisine verdiği yeni isim ile de izleyenleri şaşkına çevirmişti. Taraflar canlı yayında birbirine girdi. Kanser olan yenge Tuğba Aslanhan baygınlık geçirdi.

Yengesi ve abisinin tedavi parasını alarak ortadan kayboldu

Yengesi ve abisinin tedavi parasını alarak ortadan kayboldu

Müge AnlıİLİŞKİLİ HABERMüge Anlı'da korkunç olay! Emine Özkan olayı resmen pes deditti

TARAFLAR BİRBİRİNE GİRDİ!

Canlı yayına gelen Ezel Bayraktar'ın ablaları Hatice ve Tülay, kanser hastası olan Tuğba ve kardeşleri Mehmet Aslanhan ile yüzleşti. Yüzleşmek için programa gelen kardeşlere "Para getirdiniz mi?" diye soran Müge Anlı "Getirmedik" cevabını alınca sinirlerine hakim olamayan Anlı "O zaman her şey boş. Çıkartın kolunuzdaki birer bileziği verin bu insanlara." diyerek tepki verdi. Kardeşinin arkasında durduğunu söyleyen abla Hatice "Herkesin kendine göre hastalığı vardır. Geçmiş olsun. Benim kardeşim pırlanta gibidir. Gurur, şerefi vardır. Kardeşler arasında konuşup halledilebilir, sorun çözülebilir." diyerek izleyenleri çileden çıkardı. 

Müge Anlı ile Tatlı Sert

Müge Anlı ile Tatlı Sert

KANSER HASTASI YENGE BAYGINLIK GEÇİRDİ

Kanser hastası olan Tuğba'nın kardeşi Emine ile Hatice tartışmaya girince Emine Hatice'ye "Parayı getirdin mi?" diye sordu. Hatice ise "Para senin hakkın değil. Sen dış kapının mandalısın." diyerek karşılık verince canlı yayında gerilim iyice arttı. Yaşanan gerginliğe dayanamayan Tuğba ise canlı yayında baygınlık geçirdi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert

Müge Anlı ile Tatlı Sert

"NEYİN KAFASINI YAŞIYORSUNUZ?"

Tuğba'nın baygınlık geçirmesine aldırış etmeden konuşmaya devam eden Hatice ve Tülay, Müge Anlı'yı adeta çileden çıkardı. Tartışmaya devam eden ikiliye müdahale eden sunucu "Bakın bu kadının durumu ciddi. Bu kadının beyninde tüm tümör var. Bu kadın ayrıca kanser. Kocası da hasta. Bu da bunun parasıyla gitmiş kumar oynamış, Antalyalarda yemiş, parayı çarçur etmiş, oyuncu olacağım diye dişlerini yaptırmış, bu kadının tedavi olması lazım, siz neyin kafasını yaşıyorsunuz ya..." diyerek tepki gösterdi.

Müge Anlı

Müge Anlı

Müge Anlı'nın programında gerilimin arttığı o anlar:

NE OLMUŞTU?

YAŞADIKLARINI ANLATIRKEN GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMAMIŞTI

Canlı yayına çıkarak mağdur olduklarını söyleyen Mehmet Aslanhan kanser hastası olan eşi Tuğba'nın tedavisinde kullanacakları 300 bin TL'yi kardeşi Ömer Can Aslanhan'a kaptırdığını, geçimlerini köfte satarak ve seyyar satıcılık yaparak sağladıklarını, eşinin tedavi masrafları için evlerini sattıklarını ve biriktirdikleri parayı kardeşine güvendiği için verdiğini söyleyerek kardeşi Ömer Can Aslanhan'a seslenmişti. Yaşadıklarını anlatırken gözyaşlarına hakim olamayan Tuğba Aslanhan ise "Kanser olmasaydım bu parayla tüp bebek tedavisine başlayacaktık. Ancak şimdi kanser tedavim için kullanılacaktı. Bu kişi hem sağlığımı, hem de hayallerimi çaldı. İnsan insana bunu yapar mı?" diyerek gözyaşlarına hakim olamadı. Seyyar satıcılık ve köfte satarak geçimini sağladığını söyleyen Mehmet Aslanhan, 5 aydır ulaşamadığı kardeşi Ömer Can Aslanhan'a çağrıda bulunarak "Ortaya çık paramızı ver." ifadelerini kullanmıştı.

Ömer Can Aslanhan abisi ve yengesini dolandırdı

Ömer Can Aslanhan abisi ve yengesini dolandırdı

"PARAYI BANA VERME DEDİM AMA VERDİ!"

Abisi ve yengesinin dolandırıcılık iddialarına canlı yayında cevap veren Aslanhan "Benim ailem bana sahip çıkmadı. Ağabeyim parayı güvendiği için bana verdi. Bana verme dedim ama verdi. Parayı ihtiyacım için kullandım. Evimden işimden oldum bu yüzden kullandım parayı. Çarçur ettim. Günde 5-10 bin harcadım. Oyunculuk için yatırım yaptım. Eğitim aldım. Benim ailem kötü, Tuğba'nın ailesi de dolandırıcı" ifadelerini kullanarak izleyenlere sinir krizi geçirtmişti.

Abisini ve yengesini dolandıran Ömer Can Aslanhan adını değiştirdi

Abisini ve yengesini dolandıran Ömer Can Aslanhan adını değiştirdi

ADINI DİZİ KARAKTERİ İLE DEĞİŞTİRMİŞTİ

Dizilerde oyunculuk yaptığı ortaya çıkan genç adamın adını mahkeme kararıyla ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'nun oynadığı "Ezel" dizisindeki karakterin ismi olan Ezel Bayraktar olarak değiştirdiği öğrenilmişti. Adını değiştirmesini ise "Adımı da soyadımı da ailem yüzünden değiştirdim. Bunların soy ismini bile kullanmak istemiyorum. Ezel Bayraktar'ı seviyorum" ifadeleriyle açıkladı. Müge Anlı'dan gelen "Bayağı süslü püslü birisin" sözlerine karşılık ise "Evet karakterim böyle, projelerim var. Oyuncu olacağım. Yeni bir proje var, yeni imza attım. Para kazanınca paralarını vereceğim." diyerek soğukkanlılıkla karşılık veren Aslanhan stüdyodakileri adeta deliye döndürmüştü.

Ömer Can Aslanhan'ın canlı yayındaki ifadeleri:

SUÇ KAYDI OLDUĞU ÖĞRENİLMİŞTİ

Kendisini çevresindekilere mimar ya da mühendis olarak tanıtan Ömer Can Aslanhan'ın güveni kötüye kullanmaktan dolayı suç kaydı olduğu öğrenilmişti.

Ömer Can Aslanhan adını Ezel Bayraktar olarak değiştirdi

Ömer Can Aslanhan adını Ezel Bayraktar olarak değiştirdi

Ercan Saatçi'nin acı günü! Ünlü şarkıcı babası Hikmet Saatçi'yi son yolculuğuna uğurladı

İLİŞKİLİ HABER

Ercan Saatçi'nin acı günü! Ünlü şarkıcı babası Hikmet Saatçi'yi son yolculuğuna uğurladı
Zerrin Özer hareketiyle pes dedirtti! Sosyal medya tepkiler çığ gibi

İLİŞKİLİ HABER

Zerrin Özer hareketiyle pes dedirtti! Sosyal medya tepkiler çığ gibi

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0