Zerrin Özer hareketiyle pes dedirtti! Sosyal medya tepkiler çığ gibi

Geçtiğimiz aylarda müzik hayatını noktaladığını duyuran şarkıcı Zerrin Özer, Instagram hesabından mezarlığın içinde şarkı söylediği anları yayınladı. O anları sosyal medya hesabından paylaşan 64 yaşındaki Özer, bu hareketiyle tepki topladı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Sağlık problemleri yaşayan 64 yaşındaki şarkıcı Zerrin Özer kıza bir süre önce sosyal medya hesabından müziği bıraktığını açıklamıştı. Ancak şarkıcı Özer, Instagram hesabından skandal bir paylaşıma imza attı. 

MEZARLIKTA ŞARKI SÖYLEDİ!

Zerrin Özer, mezarlıkta şarkı söylediği anları Instagram hesabı üzerinden paylaştı. Mezarlığın içinde oturup, Selda Bağcan'ın 'Sana Geldim Can Hüseyin Merhaba' adlı şarkıyı söyleyen Zerrin Özer, o anlarını ''Sana geldim Can Hüseyin, Merhaba...'' notuyla yayınladı.

Özer'in bu hareketi sosyal medyada tepki topladı. Ünlü ismin bu paylaşımını gören birçok sosyal medya kullanıcısı tepki gösterdi.

SOSYAL MEDYADA TEPKİLER ÇIĞ GİBİ!

Bazı sosyal medya kullanıcılarından; "Kabirde Kur-an okunur..", "Kabrin başında dua edilir diye biliyoruz Zerrin hanım... Ruhlar orada ..yüreğinize sağlık fakat olmadı.", "Size ve sesinize hayranım lakin mezarda söylemeseydiniz daha iyi olurdu", "Size ve sesinize hayranım lakin mezarda söylemeseydiniz daha iyi olurdu", "Bizler mezarlık yanından araba ile geçerken müzik dinliyorsak müziği kapatan insanlarız biliriz ki müzik ölüleri rahatsız eder ben yıllardır Topkapı'dan Haliç köprüsü bitene kadar müzik dinlediğimi hatırlamam, benim (İslam) inancıma göre senin yaptığın oradaki ölülere eziyetten başka bir şey değil sanki harbiye de konser veriyormuş gibi havalara girmişsin birde 65 yaşında kadınsın yazık.", Zerrin hanım bu dünyanın öbür dünyası da var her kez ettiğini çekecek" gibi tepki mesajları geldi. 

Müge Anlı çileden çıktı! Ezel Bayraktar olayında taraflar canlı yayında birbirine girdi...

İLİŞKİLİ HABER

Müge Anlı çileden çıktı! Ezel Bayraktar olayında taraflar canlı yayında birbirine girdi...
Haluk Levent'ten Elon Musk'a gözdağı!

İLİŞKİLİ HABER

Haluk Levent'ten Elon Musk'a gözdağı!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 22

Nizipli 1 yıl önce

Kafayı kırmış zaar.

dedi annem 1 yıl önce

bilmiyorlar.... bir bilseler az güüler çok ağlarlardı. içlerindeki manevi açlığı bu şekilde mezarlıkta dini, bir olayı anlatan turkü ile doyurmaya çalılşıyorlar, oysa secde vardı, namaz vardı .......

aksaray 1 yıl önce

yahu başka şarkı söyleyecek yermi bulamadın. sendemi chp ye çalışıyorsun işiniz gücünüz bu müslümanların saygı duyduğu değerleri hiçe saymak aşağılamak.

nozen 1 yıl önce

Diriler ile ölüler de bir olmaz. Allah, dilediğine işittirir. Sen, kabirde bulunanlara işittirecek değilsin. Fatır 22

Memocan 1 yıl önce

Bunların ibadeti bu şekilde

Yorumların Tümünü Okuyun