Bill Gates Türk sevdasını Amerika'ya taşıdı! Türk işletmeciyle pozlar verdi

Dünyaca ünlü milyarder Bill Gates, geçtiğimiz akşam Washington'ın ünlü restoranlarından Bistro Cacao'ya giderek Türk lezzetlerinin tadını çıkardı. İşletme sahibi Hülya Bölükbaşı ile fotoğraf çekilmeyi ihmal etmeyen Gates'in mutluluğu dikkat çekti.

Microsoft'un kurucusu Amerikalı ünlü milyarder Bill Gates, yaz tatillerinde sık sık özel yatıyla Türkiye'ye gelerek Ege ve Akdeniz sahillerinin tadını çıkarıyor. Türkiye'ye büyük hayranlık duyan ünlü milyarderin Türk mutfağına da özel bir ilgi duyduğu ortaya çıkmıştı. Türk mutfağının lezzetlerini denemek isteyen Gates, bu kez Türkiye'ye gelmek yerine rotasını Washington'a çevirdi. 

Bill Gates

Bill Gates

Türk işletmeci Hülya Bölükbaşı'na ait olan Bistro Cacao adlı mekanda akşam yemeği yemeye giden ünlü isim, hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. Hem senatör hem de milletvekillerinin uğrak noktası haline gelen mekanda pek çok yemeğin tadına bakan milyarderin keyifli halleri gözlerden kaçmadı. 

Bill Gates ve Hülya Bölükbaşı

Bill Gates ve Hülya Bölükbaşı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Derya Uğur Öner'in açıklamaları Gökay Kalaycıoğlu'nu ağlattı! "Hangi bebeğin öleceğine karar verdim..."

Aleyna Tilki'den sevenlerine kötü haber! "Sesimi elimden alanlara hakkımı..."

İLİŞKİLİ HABER

Aleyna Tilki'den sevenlerine kötü haber! "Sesimi elimden alanlara hakkımı..."

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 3

Misafir 1 yıl önce

Türkiye yi sevmesin mümkünse dünyanın baş belası

ökkeş 1 yıl önce

Gezi olayların kim finanse ediyor acaba? Dünyanın en zenginide olsa insanın gözü bu vatanda bu memlekette

şeytan seni.. 1 yıl önce

muslim