Aleyna Tilki'den sevenlerine kötü haber! "Sesimi elimden alanlara hakkımı..."

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen genç şarkıcı Aleyna Tilki'den sevenlerine kötü haber geldi. Sosyal medya hesabından bir süre şarkı söyleyemeyeceğini açıklayan Tilki adeta gözdağı verdi.

Arabesk müziğin güçlü seslerinden biri olan Güllü geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda Aleyna Tilki için zehir zemberek sözler söylemişti. Yaptığı açıklamalarla ve hareketleriyle sık sık gündeme gelen genç şarkıcı Aleyna Tilki ise Güllü'nün bu dikkat çeken açıklamalarının üzerine sosyal medya hesabından sesini bir süre kullanamayacağını söyleyerek adeta gözdağı verdi. Aleyna Tilki'nin bu haberi ayrıca sevenlerini üzdü.

Aleyna Tilki çocuk istismarı dedi: Yüzüne 500 tl karşılığında dövme yapan genç gündem oldu!İLİŞKİLİ HABERAleyna Tilki çocuk istismarı dedi: Yüzüne 500 tl karşılığında dövme yapan genç gündem oldu!

BİR SÜRE ŞARKI SÖYLEYEMEYECEĞİNİ AÇIKLADI!

Sağlık durumuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan genç şarkıcı "Son zamanlarda geçirdiğim zor zamanlardan dolayı ses tellerim yırtılmış ve bir süre şarkı söyleyemeyeceğim. Yeniden şarkı söyleyene kadar performansımı izleyip sesimin değerini tekrar tekrar anlıyorum." açıklamasını yaparak sesini bir süre kullanamayacağını açıkladı.

Aleyna tilki sesini bir süre kullanamayacağını açıkladı

Aleyna tilki sesini bir süre kullanamayacağını açıkladı

"HAKKIMI HELAL ETMİYORUM..."

Bu paylaşımının ardından bir paylaşım daha yaparak gözdağı veren Tilki bu sefer de "Sahnelerimi elimden alan kimseye de hakkımı helal etmiyorum. Kalktığımda çocuk halimden çok daha güçlü kalkacağımı bilip şimdiden telaşınızı ve korkularınızı saklayacak bir maske edinin." açıklamasını yaparak isim vermeden tepkisini gösterdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Seren Serengil ile Bircan Bali arasında soğuk savaş başladı! Serengil apar topar programdan ayrıldı...

Bill Gates Türk sevdasını Amerika'ya taşıdı! Türk işletmeciyle pozlar verdi

İLİŞKİLİ HABER

Bill Gates Türk sevdasını Amerika'ya taşıdı! Türk işletmeciyle pozlar verdi

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0