Bircan Bali ile tartışan Seren Serengil'in çenesi kilitlenmişti! Serengil'in son durumunu...

Magazin olaylarını yorumlayan program Söylemezsem Olmaz'ın yorumcularından Seren Serengil ile Bircan Bali arasında soğuk savaş başlamıştı. Yayının başlamasıyla aralarında soğuk rüzgarlar esmeye başlayan ikili canlı yayında birbirlerine imalı laflar söylemişti. İzleyenleri şoke eden anlarda Seren Serengil'in çenesi kilitlenince apar topar programdan ayrılmak zorunda kalmıştı. Serengil'in son durumu açıklandı...

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan Beyaz TV'nin magazin programı Söylemezsem Olmaz'da programın yorumcuları Bircan Bali ile Seren Serengil arasında tartışma yaşanmıştı. Yayın başlar başlamaz aralarında soğuk rüzgarlar esmeye başlayan ikilinin yaşadığı tartışma sonucunda çenesi kilitlenen ve apar topar programdan ayrılmak zorunda kalarak hastaneye kaldırılan Serengil'in son durumuyla ilgili açıklama geldi.

Seren Serengil ile Bircan Bali canlı yayında tartıştı

Seren Serengil ile Bircan Bali canlı yayında tartıştı

Bircan Bali ile Seren Serengil'in canlı yayında tartıştığı anlar:

SEREN SERENGİL HASTANELİK OLDU!

Programı açtığı sırada "Programı halaysız, danssız açtık. Gündem Bircan Bali'de" diyen Serengil'e, "Seni bozmayalım diye halay çekmedik. Sen yokken halay çekiyoruz, varken dert çekiyoruz." diye karşılık veren Bircan Bali arasında gerginlik yaşanmıştı. Bali'nin sözleri üzerine Serengil'in "Sözümü kesme" diyerek çıkışması ise tartışmanın fitilini ateşlemişti. Ardından "Sözümü lütfen kesme" diyerek ısrar eden Serengil'e, Bircan Bali de "Teşekkürler, lütfenli konuşursak iyi olur. Emir kiplerini bırakalım, Amerika'da kaldı emir kipleri" diyerek sert çıkışınca yaşadığı tartışma sonrası çenesi kilitlenen Seren Serengil yayından apar topar ayrılarak hastaneye kaldırılmıştı.

Çenesi kilitlenen Seren Serengil hastanelik oldu

Çenesi kilitlenen Seren Serengil hastanelik oldu

Hadiseden özgüven patlaması! Sıfır makyajla kamera karşısına geçti Seren Serengil topa tuttuİLİŞKİLİ HABERHadiseden özgüven patlaması! Sıfır makyajla kamera karşısına geçti Seren Serengil topa tuttu

SAĞLIK DURUMUYLA İLGİ BİLGİ VERDİ

Hastaneye kaldırılan Seren Serengil'in sağlık durumuyla ilgili beraberlik yaşadığı Mustafa Tohma "Yüksek tansiyon ve çene kitlenmesi oldu. Müşahede altına alındı, başka hastaneye sevk edildi. Merak etmeyin." ifadelerini kullanarak sosyal medyadan bilgi verdi.

Mustafa Tohma, Seren Serengilin sağlık durumu hakkında bilgi verdi

Mustafa Tohma, Seren Serengilin sağlık durumu hakkında bilgi verdi

SERENGİL'İ BU HALE GETİRENLERE ATEŞ PÜSKÜRDÜ!

Serengil'in sedyede yattığı halini sosyal medya hesabından paylaşan Tohma "Oysa bu kız cuma günü Amerika'ya giderken öptü gitti çok ayıp gerçekten... Gittiğinden beri yayında arkasından yapmadığınız kalmadı.. Tansiyonu 22 beyin emarı çekiliyor çenesi hâlâ kilitli. Ben işi ile ilgili hiçbir konuya dahil olmam ama sağlığı söz konusu olursa kimse kusura bakmasın inşallah. Asaletinden cevap vermedi ama içine atar o... Biz onun sağlığı düzelene kadar çok çektik kronik tansiyonu var. Onun üzülmesine, hastalanmasına gönlüm razı olmaz." ifadelerini kullanarak onu bu hale getirenlere adeta ateş püskürdü.

Tohma, Serengili bu hale getirenlere ateş püskürdü

Tohma, Serengili bu hale getirenlere ateş püskürdü

"SEREN İÇİN STRESLİ HAYAT BİTTİ"

Geçmişte büyük sağlık sorunları yaşayarak ölümden dönen Serengil'i bir an olsun yalnız bırakmayan Tohma, Serengil'in hastanelik olmasına neden olan Bircan Bali ile Arto'ya sinirli olduğunu ifade ederek "Seren bugün çenesinin yüksek tansiyon ve stres nedeniyle kilitlenmesi nedeniyle çalıştığı kanalın hemen karşısındaki Dora hastanesine götürüldü. Tansiyonu 22, ağzı kilitliydi, başı ve ensesinde ağrı vardı. Serum takıldı, tansiyon 16.10'a düşürüldü. Çenesindeki kilit geçmeyince Acıbadem hastanesine götürdük. Orada tansiyonu 14.10'a düşürüldü. Beynine pıhtı atabilme riski olduğundan doktor mr çekilmesini istedi. Seren'in riskli hipertansiyon olması nedeniyle bunda sonra stresli ortamda bulunmaması gerektiğini söyledi. Bir haftalık rapor verildi şu anda evdeyiz... Seren için stresli hayat bitti.. Onun hayatı her şeyden önemli, bundan sonra bile bile onu sinirlendirmek ve strese sokmak onun başına gelebilecek her şeye neden olmaktır... Hepimiz çok dikkat edeceğiz." dedi.

Mustafa Tohma Seren Serengil hakkında açıklama yaptı

Mustafa Tohma Seren Serengil hakkında açıklama yaptı

 “Garip Bülbül Neşet Ertaş” filmine yasak geldi! 65 milyon harcanan filme Mustafa Uslu...

İLİŞKİLİ HABER

“Garip Bülbül Neşet Ertaş” filmine yasak geldi! 65 milyon harcanan filme Mustafa Uslu...
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0