Aslı Hünel erkek oldu! Kara kaşlı bıyıklı halleri görenleri şoke etti

Gündüz kuşağının sevilen programı Gelin Evi'nin başarılı sunucusu Aslı Hünel, son bölümde Bursa'nın köklü adetlerinden tavuk alma geleneği için erkek kılığına girdi. Ünlü sanatçıyı bu halde gören hayranları tanımakta zorlandı.

Show TV ekranlarının fenomen yarışma programı 'Gelin Evi' her hafta 5 farklı gelinin büyük ödül için verdiği kıyasıya mücadeleyi izleyenlerle buluşturuyor. El emeği çeyizlerden ev dekorasyonuna, lezzetli sunumlardan tanışma hikayelerine kadar rengarenk görüntüleri ekranlara getiren programın son bölümünde eğlenceli anlar yaşandı. 

Bursalı gelin Pınar Hanım'ın evine giderken 'tavuk alma geleneğini' canlandırmak isteyen Aslı Hünel, erkek kılığına girdi. Hem kıyafeti, hem makyajı hem de komik diyalogları ile izleyenlerden tam not alan Hünel, oyunculuk eğitimi olmamasına rağmen başarılı bir performans sergiledi. 

Aslı Hünel

Aslı Hünel

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Zerrin Özer hareketiyle pes dedirtti! Sosyal medya tepkiler çığ gibi

Amerikalı rapçi Grand Daddy I.U uykusunda vefat etti

İLİŞKİLİ HABER

Amerikalı rapçi Grand Daddy I.U uykusunda vefat etti

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0