Simge Sağın apar topar hastaneye kaldırıldı! 15 dakika kalan olanlar oldu

Önceki akşam İstanbul'da sahne almaya hazırlanan ünlü şarkıcı Simge Sağın, konsere 15 dakika kala rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Hasta yatağında çekildiği kareyi sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaşan ünlü şarkıcı, konserini iptal etmekten büyük üzüntü duyduğunu dile getirdi.

"Aşkın Olayım", "Üzülmedin mi?", "Miş Miş" ve "Yankı" gibi birbirinden hit parçalarla adından söz ettiren Simge Sağın, geçtiğimiz akşam İstanbul'da hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyordu. Konsere 15 dakika kala bir anda rahatsızlanan ünlü şarkıcı apar topar hastaneye kaldırıldı. Konserini iptal etmek zorunda kalan Sağın, hasta yatağından çekildiği kareyi sosyal medya hesabından paylaşarak hayranlarına seslendi. 

Simge Sağın hastanelik oldu

Simge Sağın hastanelik oldu

Sevenlerinden özür dileyen ünlü şarkıcı "Bu akşam konserime çıkmama son 15 dakika kala inanılmaz bir mide bulantısı oldu. İstifra etmeye başladım. Şu an hastanedeyim. Gerçekten iyi değilim. Beni bilenler bile ne olursun sahneye mutlaka çıkarım. 6 Ocak'ta görüşmek üzere... Hepinizden özür diliyorum" diyerek bu durumu telafi edeceğini dile getirdi. 

Simge Sağın hastanelik oldu

Simge Sağın hastanelik oldu

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Denizyıldızlarının ayaklarını hiç gördünüz mü?

Avatar 2 nerede çekildi? Avatar 2 konusu nedir? Avatar 2 oyuncuları kimdir? Avatar 2 kaç saat?

İLİŞKİLİ HABER

Avatar 2 nerede çekildi? Avatar 2 konusu nedir? Avatar 2 oyuncuları kimdir? Avatar 2 kaç saat?
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0