Zeynep Bastık omurgasını kırmıştı! 3 haftada 3 milyon kaybeden şarkıcı kötü haberi verdi...

Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık geçirdiği talihsiz kaza ile omurga kemiklerini kırmıştı. Acı çektiğini söyleyen şarkıcı sahnelere bir süre ara vereceğini duyurmuştu. Bastık'tan bir yeni kötü haber daha geldi. Çıkamadığı konserler sebebiyle 3 haftada tam 3 milyon TL kaybeden ünlü şarkıcı doktordan aldığı yeni haberle bir kez daha sarsıldı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Sosyal medyada 2.2 milyon takipçiye sahip olan, yaptığı şarkı coverları ile tanınan ve en son 2022 FIFA Dünya Kupası'na ev sahipliği yapan Katar'da konser vererek adından bahsettirmeyi başaran ünlü şarkıcı Zeynep Bastık geçtiğimiz günlerde yaşadığı talihsiz bir kazayı sosyal medya hesabından paylaşarak sevenlerine duyurmuştu. Sağlık durumu hakkında sosyal medya üzerinden bilgi veren ünlü şarkıcıdan hayranlarını üzecek kötü bir haber gelmişti. Geçirdiği talihsiz kaza sebebiyle konserlerine ara vermek zorunda kalan ünlü şarkıcı büyük kayıp yaşamıştı. Çıkamadığı konserler sebebiyle büyük zarara uğrayan ünlü şarkıcı kötü haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

Zeynep Bastık

Zeynep Bastık

KatarİLİŞKİLİ HABERKatar'ın rüzgarı Zeynep Bastık kıyafetiyle yıktı geçti!

KONSERLER İPTAL...

Sosyal medya hesabından sağlık durumu ile ilgili açıklama yapan ünlü şarkıcı "Yürüyebiliyorum hareket edebiliyorum fakat sola doğru eğilmek ve bacağımı fazla öne atmak şeyler olmuyor. Sahnedeki performansımı düşününce yapamayacağım gerçeğiyle yüzleştim. 30 Aralık, 31 Aralık ve 6 Ocak konserlerim maalesef iptal oldu. Ocak ayının son iki haftasına kadar konser vermeme izin yok" ifadelerini kullanarak doktorundan konserler için haber çıkmadığını söyledi.

Zeynep Bastık konserlerinin iptal olduğunu sosyal medya hesabından böyle duyurdu:

NE OLMUŞTU?

3 HAFTADA 3 MİLYON KAYBETTİ!

Geçirdiği kaza sebebiyle evde istirahat etmesi gereken ve bu dönemde konserlerine devam edemeyen ünlü şarkı bu durumdan büyük bir zarar almıştı. İyileşmek için bol bol kemik suyu içen genç şarkıcı çıkamadığı konserlerinden 3 haftada tam 3 milyon TL kaybederek büyük bir zarara uğramıştı. Bu büyük kaybı karşılamaya çalışan ünlü şarkıcının tek isteği bir an önce sağlığına kavuşup yeni yılda sahne almaktı. Yeni yıl için Ankara'da sahne alması beklenen Bastık'ın ayağa kalkamaması durumda en kötü ihtimal ile sahnede oturarak konser verebileceği de söyleniyordu. Fakat ünlü şarkıcının doktorundan konserler için izin çıkmadı.

"ZIMBA GİBİ OLURUM"

Sağlık durumu ile ilgili sık sık paylaşım yapan şarkıcı en son paylaşımında "Minik minik yürüyorum. Sabah şiddetli bir ağrıyla kalktım ama şimdi yavaş yavaş azaldı. Ben kısa zamanda zımba gibi olurum." ifadelerine yer vermişti.

"CİDDİ AĞRILAR ÇEKİYORUM"

Merdivenlerden düşerek omurga kemiklerini kırdığını ve kemikleri kaynayana kadar korseli bir şekilde istirahat etmesi gerektiğini söyleyen oyuncu sosyal medyadan yaptığı "Selam dostlar. İki gece önce merdivenlerden kayıp düşme sonucu omurga kemiklerimden iki tanesini kırmış bulunuyorum. Ameliyatlık değilim fakat bir süre korseli şekilde kemikler kaynayana kadar istirahat etmek zorundayım. Ciddi ağrılar ve harekete bağlı sancılar çekiyorum ama iyi olacağım. Bir süre konserlerde ve sivil hayatta görüşemeyeceğiz. En çok da bunun için üzgünüm. Lütfen nereye bastığınıza, sağınıza, solunuza dikkat edin. En kısa zamanda bomba gibi dönmek için ne gerekiyorsa yapacağım. Sizi seviyorum." açıklamasıyla sağlık durumu hakkında bilgi verirken sahnelere bir süre ara vereceğini duyurarak hayranlarını üzmüştü.

Zeynep bastık

Zeynep bastık

Fahriye Evcen'in hamilelik şıklığına servet harcadı! Çantasının ücretiyle kaç ev bakılır?!

İLİŞKİLİ HABER

Fahriye Evcen'in hamilelik şıklığına servet harcadı! Çantasının ücretiyle kaç ev bakılır?!
Haluk Bilginer performansıyla herkesi kendine hayran bıraktı!

İLİŞKİLİ HABER

Haluk Bilginer performansıyla herkesi kendine hayran bıraktı!

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

Ahmet 1 yıl önce

Nazara geldin. Katar'a gitmeni çekemeyenlerin nazarı değdi.. Geçmiş olsun acil şifalar..