Fahriye Evcen'in hamilelik şıklığına servet harcadı! Çantasının ücretiyle kaç ev bakılır?!

Önceki gün bir alışveriş merkezinde görüntülenen oyuncu Fahriye Evcen'in hamilelik şıklığı dikkatleri üzerine topladı. Tepeden tırnağa siyahın hakim olduğu bir kombinle kameralara yansıyan Evcen'in kol çantasının fiyatı ise dudak uçuklattı.

2017 yılında meslektaşı Burak Özçivit ile görkemli bir törenle nikah masasına oturan oyuncu Fahriye Evcen, 2019 yılında oğlu Karan'ın doğumuyla anne olma sevinci yaşamıştı. Sık sık oğlu ve eşiyle sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Evcen, yeniden anne olmak için gün sayıyor.

Fahriye Evcen

Fahriye Evcen

Erkek bebek bekleyen ünlü oyuncu, geçtiğimiz gün bir AVM'de objektiflere yansıdı. Siyahlara bürünen Evcen'in hamilelik şıklığı hayranlarından tam not alırken elindeki çantanın fiyatı ise dikkatli gözlerden kaçmadı. Saint Laurent markasına ait Rive Gauche yazılı Tote çantanın fiyatının tamı tamına 31.450,00 TL olduğu ortaya çıktı. 

Saint Laurent Rive Gauche Kadın çanta

Saint Laurent Rive Gauche Kadın çanta

Zeynep Bastık omurgasını kırmıştı! 3 haftada 3 milyon kaybeden şarkıcı kötü haberi verdi...

İLİŞKİLİ HABER

Zeynep Bastık omurgasını kırmıştı! 3 haftada 3 milyon kaybeden şarkıcı kötü haberi verdi...
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Semih 1 yıl önce

Apla havadan kazanırsa havaya da öder :))

Toplam 3 beğeni