Çaycı Hüseyin Alpaslan Özmol'un annesi son yolculuğuna uğurlandı!

Çocuklar Duymasın dizisinde canlandırdığı Çaycı Hüseyin karakteriyle bir döneme damga vuran Alpaslan Özmol'un annesi hayatını kaybetti. Vicdan Özmol, Bursa'da son yolculuğuna uğurlandı.

Bir döneme damga vuran Çocuklar Duymasın dizisinin sevilen karakterleri arasında yer alan Çaycı Hüseyin olarak hayatımıza giren Alpaslan Özmol'un annesi hayatını kaybetti. 

Acı haberi Özmol'un şimdilerde rol aldığı 'Kuruluş Osman' dizisinin yapımcısı Mehmet Bozdağ sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla duyurmuştu.

Çaycı Hüseyin

Çaycı Hüseyin

Bozdağ yaptığı paylaşımda, "Kuruluş Osman dizimizin oyuncularından Alpaslan Özmol'un kıymetli annesi Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur. Merhumeye Allah'tan rahmet, Alpaslan Özmol'a ve ailesine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun" dedi.

ÇAYCI HÜSEYİN'DEN YÜREK BURKAN PAYLAŞIM!

 Alpaslan Özmol annesini vefatı üzerine sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Yaptığı paylaşımla duygulandıran Özmol, acısını şu sözlerle dile getirdi.

"Annem Vicdan Özmol vefat etmiştir. Cenazesi 19 aralık pazartesi günü ikindi namazına müteakip Gemlik merkez Asım Kocabıyık Camiinden kaldırılacaktır."

"Mekanın cennet olsun anneciğim"

SON YOLCULUĞUNA UĞRULANDI!

Özmol, geçtiğimiz yıl babası Kaşif Coşkun Özmol’u da kaybetmişti. Vicdan Özmol’un cenazesi, Gemlik Merkez Asım Kocabıyık Camii'nde, ikindi namazını müteakip kaldırıldı. Gemlik Yeni Mezarlık'ta toprağa verildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Doğuma günler kala Fahriye Evcen'den oğlu Karan ile paylaşım!

Hindistan'da bir izleyici Avatar 2'yi izlerken heyecanlanıp hayatını kaybetti!

İLİŞKİLİ HABER

Hindistan'da bir izleyici Avatar 2'yi izlerken heyecanlanıp hayatını kaybetti!

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

salim 1 yıl önce

Allah rahmet eylesin