Birce Akalay kadın mizahı hakkında konuşmuştu! Gülse Birsel'den yanıt gecikmedi

Geçtiğimiz günlerde oyuncu Birce Akalay, "Ülke olarak kadın mizahına ihtiyacımız var" diyerek dikkatleri üzerine çekmişti. Oyuncu ve senaryo yazarı Gülse Birsel'den yanıt gecikmedi. Birsel, "Biz o işi çoktan hallettik" dedi.

'Siyah Beyaz Aşk', 'Kuş Uçuşu', 'Küçük Ağa' gibi projelerde yer alan oyuncu Birce Akalay, önceki günlerde yaptığı açıklamayla gündeme geldi. Ülkenin kadın mizahına ihtiyacı olduğunu dile getiren Akalay, meslektaşı Gülse Birsel'in dikkatini çekti. O günlerin geride kaldığını dile getiren Birsel, Akalay'ın düşüncesinin geçerliliğini kaybettiğini söyledi.

Birce Akalay

Birce Akalay

Birce Akalay şoke etti! Annesine ve babasına olan benzerliği...İLİŞKİLİ HABERBirce Akalay şoke etti! Annesine ve babasına olan benzerliği...

"BİZ KAPIYI BACAYI KIRDIK YANİ"

Yazdığı 'Avrupa Yakası', 'Yalan Dünya' ve 'Jet Sosyete' dizileri ile tanınan gazeteci-yazar ve oyuncu Gülse Birsel, Birce Akalay'ın yorumuna kayıtsız kalamadı. Yakın zamanda Disney Plus için yazdığı projeyle ekran karşısına çıkmaya hazırlanan Birsel, meslektaşına şu şekilde cevap verdi:

Gülse Birsel

Gülse Birsel

"Artık galiba 15 - 20 yıldır o kırıldı gibi hissediyorum. Biz kapıyı, bacayı kırdık yani. Çok güçlü kadın komedyenlerimiz de var. Kadın komedyen konusunda hiçbir sıkıntımız olmadı. Amerika'dan bile bu konuda bir tık daha iyiyiz diyebilirim. Bence o düşünce artık geçerliliğini kaybetti."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Ünlü yıldız Rihanna ilk defa oğlunun yüzünü gösterdi!

Gökhan Özen kalp krizi geçirdi! 'Bu haberi sizinle paylaşmak istemezdim ama...'

İLİŞKİLİ HABER

Gökhan Özen kalp krizi geçirdi! 'Bu haberi sizinle paylaşmak istemezdim ama...'

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0