Hadise'den vergi oyunları! 40 milyonluk evi annesinin üzerine yaptı

Yıllardır Türkiye'ye değil de vatandaşı olduğu Belçika'ya vergi ödediği iddia edilen Hadise'nin yeni aldığı evinin tapusunu Belçika'da yaşayan annesi Gülnihal Açıkgöz üzerine yaptığı ileri sürüldü.

Mehmet Dinçerler ile olaylı bir evlilik sürecini geride bırakan Hadise, son dönemlerin en sık konuşulan isimlerinin başında geliyor. Boşandıktan sonra kendisini işine veren ünlü şarkıcı 2 reklam anlaşması ve sayısız konserle yaklaşık 30 milyonu bulan bir kazanç elde etti. Kazandığı paraları yatırım odaklı kullanmak isteyen Hadise, geçtiğimiz günlerde Yeniköy'de satın aldığı yalı dairesi ile gündeme geldi. 

Hadise

Hadise

Şimdilerde tadilatta olan evine taşınmak için gün sayan ünlü şarkıcı hakkında çıkan skandal bir iddia ise ortalığı karıştırdı. Bugüne kadar Türkiye'de bir dikili ağacı olmadığı ileri sürülen ünlü şarkıcının yeni evini annesi Gülnihal Açıkgöz'ün üzerine yaptığı ortaya çıktı. Yabancı vatandaşlara tanınan KDV indirimi hakkından yararlanan Hadise'nin bu hamlesinin ardında yatan nedenin vergi olduğu ifade edildi. Vergi vermekten kaçınan ünlü şarkıcı henüz bu iddialara yanıt vermedi. 

Hadise ve annesi

Hadise ve annesi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Erkek arkadaşına evlenme teklifi etti sosyal medyada viral oldu!

Hindistan'da bir izleyici Avatar 2'yi izlerken heyecanlanıp hayatını kaybetti!

İLİŞKİLİ HABER

Hindistan'da bir izleyici Avatar 2'yi izlerken heyecanlanıp hayatını kaybetti!

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 5

osman 1 yıl önce

Eğer doğruysa tüm sevenlerinin tükürüğünde boğulsun inşallah.

MiSaFiR 1 yıl önce

Annesinin bu evi satın alması için, yurt dışından Türkiye'ye PARA GETİRMESİ gerekmiyor mu? Parası yok ise ve eğer parasını Hadise'den almış ise; öncelikle, Hadise'nin bu miktardaki parayı yurt dışına (annesine) çıkarması gerekmiyor mu?

Merve koçak 1 yıl önce

Kaçırın bakalım kaçırın vergileri gavurlara bir gün hesap soran olır maliyeden işte o zaman siz kaçarsınız

ayhan 1 yıl önce

bunların hiçbirisi bu ülke için vergi vermez versede çalarlar burda kazanırlar ama buraya vergi vermezler o yüzden türkiyede sayılı sanaççıysa değer veriyolar

Toplam 2 beğeni

VENÜS 1 yıl önce

Alın evi elinden edin sınır dışı gitsin Belçikasında yaşasın 5 kuruş faydası olmayan insanlardan kurtulun

Toplam 2 beğeni