Yalı Çapkını'nın Suna'sı Beril Pozam anneannesi için seslendi! 'Allah hepinizden razı olsun'

Son dönemlerin parlayan yıldızı oyuncu Beril Pozam, önceki gün sosyal medya hesabından paylaşım yaparak anneannesi için kan ihtiyacı olduğunu duyurmuş ve takipçilerinden yardım istemişti. Birkaç saat içerisinde aradıkları kanı bulduklarını duyuran ünlü oyuncu, hayranlarına teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

Star TV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi 'Yalı Çapkını'nda oynadığı "Suna" karakteriyle büyük beğeni toplayan Beril Pozam, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak anneannesi için çağrıda bulunmuştu. Anneannesinin tedavisi için kan ihtiyacı olduğunu belirten ünlü oyuncu, takipçilerinden yardım istemişti. 

Beril Pozam ve anneannesi

Beril Pozam ve anneannesi

"ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN"

Oyuncu dostlarının da yaptığı paylaşımlar sayesinde yardım çağrısına kısa sürede yanıt alan Pozam, birkaç sonra "Sevgili dostlar, anneannem için acil kan ihtiyacımız sağlandı. Allah hepinizden razı olsun. Gerçekten her biriniz iyi ki varsınız. Arayan, soran, yardım eden herkese minnettarım. İnsanın böyle zamanlarda yalnız olmadığını hissetmesi kadar önemli bir şey yok. Bundan sonra süreç o günkü kan ihtiyacına göre değişecek. Tekrar çok teşekkür ederim. Ailem ne kadar kocamanmış sayenizde bir kere daha anladım. Var olun" şeklinde yeni bir paylaşım yaparak hayranlarına teşekkür etti. 

Beril Pozam Instagram paylaşımı

Beril Pozam Instagram paylaşımı

Anneannesinin sağlığına kavuşmasıyla derin bir nefes alan güzel oyuncu, yaşadığı sıkıntılı birkaç saatin ardından anneannesiyle çekildiği kareleri nazar boncuğu emojisiyle paylaştı. 

Beril Pozam anneannesiyle kareleri

Beril Pozam anneannesiyle kareleri

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Barış Manço ile Cem Karaca'dan muhteşem yorum! "Tüm zamanların en iyisi..."

Ebru Şancı eşi Alpaslan Öztürk'ü hedef aldı: Öyle itici oluyor ki...

İLİŞKİLİ HABER

Ebru Şancı eşi Alpaslan Öztürk'ü hedef aldı: Öyle itici oluyor ki...
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0