Yeni yılın itirafı Gülse Birsel'den geldi! Avrupa Yakası'nı bitirme nedeni ortaya çıktı

Avrupa Yakası, Yalan Dünya ve Jet Sosyete dizileriyle adından çokça söz ettiren ve Disney Plus için yaptığı 'Yılbaşı Gecesi' filmiyle ekranlara geri dönen Gülse Birsel, önceki gün konuk olduğu bir programda çarpıcı açıklamalara yer verdi. Birsel, Avrupa Yakası'ndaki Burhan Altıntop karakterine değindi.

Avrupa Yakası'nın unutulmaz ismi oyuncu, senarist Gülse Birselson projesi Jet Sosyete'den sonra kabuğuna çekilmişti. 30 Aralık'ta Disney Plus'ta yayınlanmaya başlayacak olan yeni filmi 'Yılbaşı Gecesi'yle ekranlara geri dönen Birsel, TV 100'de yayınlanan Candaş Tolga ile Az Önce Konuştum'a konuştu. Avrupa Yakası'nın bitiş hikayesini anlatan oyuncu, "Hiç seyirciyi sıkmadan, güldürerek, eğlendirerek ilginç bir hikâye anlattık. Bu film bence seyredenlerin kafasında bir cümle bir tat bırakacak" dedi.

Gülse Birsel

Gülse Birsel

"AVRUPA YAKASI NEDEN BİTTİ?"

Işık'ın Avrupa Yakası ile ilgili sorularına yanıt veren Birsel, "Avrupa Yakası’nı biz bitirdik. Altıncı sezonda 190’ncı bölümde bitti. Ben dedim ki; ‘Artık Burhan Altıntop’a, Aslı’ya şuna buna yazabileceğim bir hikâye kalmadı. Engin ve ben de çok yorulmuştuk. Birinci oluyorduk, kanal ne diyeceğini şaşırdı. Israr ettiler ama yapmak istediğimiz başka işler vardı. Hatta Avrupa Yakası sonsuza kadar sürebilirdi ama 190 bölümü şanlıyla şerefiyle…Belki devam etseydik eski hevesimiz olmayacaktı" ifadelerini kullandı.

Avrupa yakası neden bitti

Avrupa yakası neden bitti

"KİMSE SEYRETMEZ"

Birsel sözlerinin devamında ise, "Plato Film, laf arasında sen bize bir dizi yaz demişti. Ben yazayım dedim ve yazdım. Sonrasında Sinan Çetin’de onu unutmuş. Diziyi kanala götürdük. atv baktı dedi ki; ‘Gülse sana söylemeye de kıyamıyoruz ama bunu kimse seyretmez. Çok AB grubu bir iş. Çok tatlı bir iş, biz seyrederiz ama seyircimiz seyretmez’ dediler. Sonra ‘Senin güzel hatırın için 7-8 bölüm gidelim zaten yaz gelecek, koyalım bakalım belki seyreden olur’ dendi. Hemen birinci bölümden birinci olduk" dedi.

"BURHAN ALTINTOP'A ÇOK TALEP GELDİ"

Işık'tan gelen "Burhan Altıntop hiç aklından geçmedi mi ayrı bir proje olarak?" sorusuna ise Birsel şu şekilde yanıt verdi:

"Burhan Altıntop hiç aklından geçmedi mi ayrı bir proje olarak?" sorusunu yanıtlayan Birsel, "Yapılabilirdi, çok da talep olduğunu biliyorsun, yapımcılardan, sinemacılardan ve kanallardan... Defalarca konuştuk da bunu Engin'le. Her seferinde şu noktaya geldik. Biz doyduk. Bizi artık heyecanlandırmıyor. O kadar çok hikaye yazdım ki Burhan Altıntop'a."

Gülse Birselden Avrupa Yakasının neden bittiğini açıkladı

Gülse Birselden Avrupa Yakasının neden bittiğini açıkladı

"350 BÖLÜM DİZİ YAZDIM"

Avrupa Yakası'nın yayınlandığı dönemde Türkiye'deki dizilerin 42-43 dakika olduğunu söyleyen Birsel, "Şu ana kadar 350 bölüm dizi yazdım. En son televizyonda Jet Sosyete'yi 160 dakika civarında bıraktım. Artık hani kalıcı bir hastalığa yakalanmama çok az bir vakit vardı. Oradan, başka bir dijital platforma geçtik ve son sezonu orada yaptık. En güzeli de son sezonumuzdur." şeklinde konuştu.

30 Aralık'ta Disney Plus'ta yayınlanacak olan 'Yılbaşı Gecesi'yle ekranlara dönen ünlü oyuncu konuşmasını şu sözlerle noktaladı:

"80 dakikaya bile razıyım. Ben yaparım da ama benim komedim aile komedisidir. Çok fazla sıkıntı olacağını sanmıyorum. Ama minütaj olarak uyamam ona. Bundan sonraki ilk dizim de yine Disney'de olacak. Son 7-8 yıldır televizyona komedi dizisi yazan da benden başka 140 dakika yazan da pek hatırlamıyorum."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Barış Manço ile Cem Karaca'dan muhteşem yorum! "Tüm zamanların en iyisi..."

Kıvanç Tatlıtuğ'dan oğlu Kurt Efe'yle paylaşım! Herkes hayran kaldı

İLİŞKİLİ HABER

Kıvanç Tatlıtuğ'dan oğlu Kurt Efe'yle paylaşım! Herkes hayran kaldı
Türk halkı 2023'ten beklentisini açıkladı! Halkın yüzde 50,7’si aynı fikirde

İLİŞKİLİ HABER

Türk halkı 2023'ten beklentisini açıkladı! Halkın yüzde 50,7’si aynı fikirde
Nusret Gökçe'nin Messi vakasından sonra şimdi de Dan Bilzerian olayı! 8 yıl boyunca...

İLİŞKİLİ HABER

Nusret Gökçe'nin Messi vakasından sonra şimdi de Dan Bilzerian olayı! 8 yıl boyunca...

BİR YORUM YAPIN 0