Pelin Karahan'dan sert sözler! "Bunu zaten erkek oyuncular yapmaz..."

Güzel oyuncu Pelin Karahan, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Magazin gündeme bomba gibi düşecek sert sözlerde bulunan ünlü oyuncu meslektaşlarına sitem etti.

Özellikle yer aldığı Kavak Yelleri dizisindeki Aslı karakteriyle herkesin gönlünde taht kurmayı başaran güzel oyuncu Pelin Karahan, 2014 yılında Bedri Güntay ile nikah masasına oturdu. Oyunculuğa ara verdiği görülen Karahan geçtiğimiz günlerde konuk olduğu "Aslı Şafak'la İşin Aslı" programında meslektaşları için sitem dolu sözler sarf etti. 

Pelin Karahan iğne ipliğe döndü! Yeni imajı herkesi şaşırttıİLİŞKİLİ HABERPelin Karahan iğne ipliğe döndü! Yeni imajı herkesi şaşırttı

"ARTIK ANNE OLDU ÇALIŞAMAZ..."

Güzel oyuncu kendisine gelen "Sektöre neden kırıldınız?" sorusuna "Genel olarak sektöre ve sektördeki arkadaşlarıma kırıldım diyebilirim. Evlenip, çocuk yapıp bir hayata geçtikten sonra 'Sen artık bir şey yapmazsın', 'Oyunculuk yapmana gerek yok', 'Artık anne oldu, çalışmaz', 'Eşinin durumu da iyi, ihtiyacı yok zaten' gibi bir tavır gördüm! Ondan çok rahatsız oldum. Ben oyuncuyum. Evet, çocuk doğurdum, emzirmek vs. için bir ara verdim, sonra devam edeceğim. Bu nasıl bir algıdır; eşinin durumu iyi, ihtiyacı da yok." ifadeleriyle sitem dolu bir cevap verdi.

"BUNU ZATEN ERKEK OYUNCULAR YAPMAZ!"

İki çocuk annesi olan oyuncu ayrıca "Ben çalışan bir kadınım, neye ihtiyacım yok? Kadınlar yapıyor, hemcinslerim yapıyor bunu! Seni böyle elemiş gibi görüyorlar. Bunu zaten erkek oyuncu yapmaz sana. O dönemden sonra zaten 'Kıbrıs' dizisine gittim. En zorunu seçtim, başka bir ülkede dizi çektim, herkes de gördü" diyerek çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Yasemin Sakallıoğlu paylaşımıyla Nusret'i tiye aldı! "Düşünsene Messi'sin, bu kadar büyük..."

Ebru Gündeş ile Armağan Çağlayan bir araya geldi

İLİŞKİLİ HABER

Ebru Gündeş ile Armağan Çağlayan bir araya geldi
Sosyal medyada Berna Laçin provokasyonu! Vatandaşlardan yoğun tepki geldi

İLİŞKİLİ HABER

Sosyal medyada Berna Laçin provokasyonu! Vatandaşlardan yoğun tepki geldi

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

Rebelboy1903 1 yıl önce

Kadın milletinin fesatlığını hiçbir yerde bulamazsın bu dünya kurulduğundan beri böyledir