Filiz Akın'la çekilmiş fotoğrafını paylaştı! Binnur Kaya'yı görenler hayrete düştü

En iyi kadın komedyenler arasına adını altın harflerle yazdıran Binnur Kaya, sosyal medya hesabı üzerinden, Türk sinemasının dev isimlerinden Filiz Akın'la küçüklüğüne dair bir fotoğraf karesini paylaştı. Fotoğrafta Binnur Kaya'yı görenler hayrete düştü.

Son olarak Kırmızı Oda dizisi ile ekranlar karşısına geçen başarılı oyuncu Binnur Kaya, Türk sinemasının efsane ismi Filiz Akın'la aynı karede yer aldığı eski bir fotoğrafı sosyal medya hesabı üzerinden takipçilerinin beğenisine sundu.

Binnur Kaya

Binnur Kaya

"ÇOCUKLUĞUMUN EN DEĞERLİ HAZİNELERİNDEN BU FOTOĞRAF"

Başarılı oyuncu Binnur Kaya, takipçilerini zaman yoluculuğuna çıkararak Filiz Akın'la geçmişe dair bir fotoğraf paylaştı.  "Çocukluğumun en değerli hazinelerinden bu fotoğraf...Hayallerimi hayranlıkla seyre daldığım zamanlardan... Gönülden sevdiğin her insanla, her şehirle yolun kesişir, bundan eminim..." notunu düşen oyuncu,  "Çocukluğumun hazineleri, bugünümün kıymetlileri...Güzel çocuklardık, güzel hayaller kuran... Çocukluğumuza, bugünümüze, hayallerimize selam olsun..." sözleriyle devam etti.

Binnur Kayanın küçüklüğü ve Filiz Akın

Binnur Kayanın küçüklüğü ve Filiz Akın

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

CZN Burak Fatih Terim'i öyle bir ağırladı ki! Görenlerin ağzı açık kaldı...

Nusret Gökçe'nin Messi vakasından sonra şimdi de Dan Bilzerian olayı! 8 yıl boyunca...

İLİŞKİLİ HABER

Nusret Gökçe'nin Messi vakasından sonra şimdi de Dan Bilzerian olayı! 8 yıl boyunca...
Ebru Gündeş ile Armağan Çağlayan bir araya geldi

İLİŞKİLİ HABER

Ebru Gündeş ile Armağan Çağlayan bir araya geldi
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0