Tom Cruise hayranlarına öyle bir teşekkür etti ki! Uçaktan atlayarak...

Yer aldığı yapımlardaki tehlikeli sahnelerde dublör kullanmamasıyla bilinen 60 yaşındaki aktör Tom Cruise'dan yine sıra dışı bir hareket geldi. Cesaretini bir kez daha kanıtlayan ünlü aktör hayranlarına öyle bir teşekkür etti ki görenler şaştı kaldı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

"Yağmur Adam, Gözü Tamamen Kapalı, Vanilla Sky, Son Samuray, Görevimiz Tehlike" gibi birçok başarılı yapımda yer alan ve yer aldığı yapımlardaki tehlikeli sahnelerde dublör kullanmayan başarılı aktör Tom Cruise'dan sıra dışı bir hareket geldi.  Başrollerinde yer aldığı Görevimiz Tehlike serisinin yeni halkasının çekimleri sırasında çektiği bir video ile gündeme gelen ünlü aktör, filmini izleyenlere öyle bir teşekkür etti ki görenler şaştı kaldı.

Tom CruiseİLİŞKİLİ HABERTom Cruise'un hayatı tehlikede! Ölüm tehditlerinden kaçamıyor

"TOP GUN" GİŞEDEN GEÇTİ

27 Mayıs'ta gösterime giren Top Gun: Maverick’, 7 aylık vizyon sürecinin sonunda toplamda 1.488.732.821 dolarlık hasılata ulaşarak gişeyi geçmeyi başardı. Filmlerin salonlarda izlenmesi gerektiğinin altını her fırsatta altını çizen ünlü aktör, dijital platformlar için asla film çekmeyeceğini, çalışmalarını izleyicilere beyaz perdede sunmaya devam edeceğini filmin Cannes Film Festivali'ndeki galasının basın toplantısında dile getirmişti.

UÇAKTAN ATLAYARAK TEŞEKKÜR ETTİ!

Filmlerinde dublör kullanmamasıyla cesaretini gösteren 60 yaşındaki aktör hayranlarına kendine has teşekkür etme stiliyle cesaretini bir kez daha kanıtladı. Son olarak yaklaşan Görevimiz Tehlike serisinin son halkası için twitter üzerinden yayınladığı bir klipte cesaretini gösterdi. Hayranlarına "Top Gun"a verdikleri destek için paraşütle uçaktan atlayarak hayranlarına olan minnettarlığını göstermek istediğini dile getirdi.

Tom Cruise'un paraşütle uçaktan atladığı anlar:

Çılgın Sedat'tan üzen haber! Apar topar hastaneye kaldırıldı

İLİŞKİLİ HABER

Çılgın Sedat'tan üzen haber! Apar topar hastaneye kaldırıldı
Amine Gülşe kızı Eda'yla sergi gezdi! Anne kız sanata doydu

İLİŞKİLİ HABER

Amine Gülşe kızı Eda'yla sergi gezdi! Anne kız sanata doydu

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0