Çılgın Sedat'tan üzen haber! Apar topar hastaneye kaldırıldı

Çılgın Sedat olarak bilinen Sedat Kapurtu'dan sevenlerini korkutan haber geldi. Edinilen bilgiye göre Kapurtu, dün sabah saatlerinde apar topar hastaneye kaldırıldı.

Ünlü şarkıcı Çılgın Sedat, dün sabah saatlerinde acilen hastaneye kaldırıldı. Sağlık sorunu yaşayan ‘Çılgın Sedat’ lakaplı Sedat Kapurtu acilen ameliyata alındı.

çılgın seda anjiyo

çılgın seda anjiyo

KÖTÜ HABERİ ARKADAŞI DUYURDU!

Kötü haberi yakın dostu Onur Akay duyurdu. Akay, Çılgın Sedat’ın anjiyo olduğunu duyurdu. Çılgın Sedat’ın 2021 yılında evi yandıktan sonra yüksek tansiyon hastası olduğunu söyleyen Akay, "Çılgın Sedat olarak tanıdığınız değerli sanatçı dostum Sedat Kapurtu, 2021 yılında evinde çıkan yangın sonrası üzüntüden yüksek tansiyon hastası oldu. Sürekli tansiyon yükselmesine bağlı olarak da kalp duvarlarında kalınlaşma meydana gelince, dün sabah acilen anjiyoya alındı. Kendisi ile konuştum ve sağlık durumunun iyi olduğunu öğrendim. Anjiyo sonrası evinde dinlenen Çılgın Sedat’ın, damarlarında tıkanıklık olup olmadığı ise önümüzdeki günlerde belli olacak." ifadelerini kullandı.

OLAYIN GEÇMİŞİ!

Geçen yıl Çılgın Sedat’ın İstanbul Beylikdüzü’ndeki üç katlı villasında büyük bir yangın çıkmıştı. Yangının çıktığı esnada dışarıda olan şarkıcı, evine gittiğinde tüm eşyalarının kül olduğunu görmüş ve gözyaşlarına boğulmuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Müge Anlı'ya filtre şoku! Filtre kullananları eleştirmişti ama...

Tom Cruise hayranlarına öyle bir teşekkür etti ki! Uçaktan atlayarak...

İLİŞKİLİ HABER

Tom Cruise hayranlarına öyle bir teşekkür etti ki! Uçaktan atlayarak...
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

mersinli 1 yıl önce

geçmiş olsun ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN