Yalnız Kurt dizisinden şaşırtan karar! ATV o güçlü kadroya acımadı...

ATV ekranlarında yayımlanan ve güçlü kadrosuyla izleyicilerin beğenisini kazanan dizi Yalnız Kurt'tan herkesi şaşırtan karar geldi. Cuma akşamları ekrana gelen diziyle ilgili sevenlerine kötü haber geldi.

Başrollerinde Hasan Denizyaran, Cihan Ünal, Jessica May, Murat Han gibi güçlü isimlerin bulunduran ve cuma akşamları ATV ekranlarında izleyicisiyle buluşan dizi Yalnız Kurt'tan herkesi şaşırtan final kararı geldi. Hayatını "Kurdoğlu" namı ile, kafes dövüşleri yaparak kazanan Altay'ın hikayesini anlatan diziyle ilgili yapım şirketinden dizinin hayranlarını üzen açıklama geldi.

Yalnız Kurt

Yalnız Kurt

"YENİ HİKAYELERİMİZLE YENİDEN BULUŞMAK ÜZERE..."

TV100'den alınan habere göre dizinin yapımcılığını yapan şirket Sinegraf ekibine göndermiş olduğu veda yazısında "Üzülerek belirtmeliyiz ki, sizlerle birlikte çıkmış olduğumuz Yalnız Kurt hikayemizin sonuna geldik. 30 Aralık 2022 tarihinde yayınlanacak 32. bölüm itibariyle projemizi sonlandırma kararı aldık. Bu süreçte emekleriniz işbirliğinize özverili çalışmalarınız için sizlere çok teşekkür ederiz. Yeni anlatacağımız hikayelerde sizlerle yeniden buluşmak üzere…” ifadeleri kullanıldı.

Yalnız Kurt final

Yalnız Kurt final

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Çağlar Ertuğrul izleyenleri kırdı geçirdi! Ricky Martin'in videosuna...

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0