Zehra Güneş ile Eren Dişli cephesinden herkesi şaşırtan karar! Evlenecekleri konuşuluyordu...

Milli voleybolcu Zehra Güneş ile iş insanı Eren Dişli'den herkesi şaşırtan karar. Evlenecekleri konuşulan ikili hakkında çiftin hayranlarını üzecek bir ayrılık iddiası gündeme geldi.

A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın başarılı yıldızlarından biri olan Zehra Güneş, mesleğindeki başarısını özel yaşamında da sürdürerek mutlu bir yuva kurmaya hazırlanıyordu. Genç iş insanı Eren Dişli ile bir süredir birliktelik yaşadığı bilinen Zehra Güneş, Dişli'den evlilik teklifi alarak evlilik yolunda ilk adımını atmıştı. Fakat ikili hakkında herkesi şaşırtan bir iddia ortaya atıldı.

Zehra Güneş Eren Dişli

Zehra Güneş Eren Dişli

Filenin Sultanı Zehra Güneş dünya evine giriyor! Milli voleybolcu evlilik teklifi aldıİLİŞKİLİ HABERFilenin Sultanı Zehra Güneş dünya evine giriyor! Milli voleybolcu evlilik teklifi aldı

FOTOĞRAFLAR KALDIRILDI!

Aileleri de tanıştığı bilinen ikilinin beraberliklerinde yeni bir gelişme yaşandı. Sabah'ta yer alan bir habere göre, sosyal medya hesapları üzerinden birbirlerini takip etmeye devam eden çift, beraber çekildikleri fotoğrafları profillerden kaldırdı. Bu durum ise ayrılık iddialarının ortaya atılmasına sebep oldu.

Zehra Güneş Eren Dişli

Zehra Güneş Eren Dişli

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Filiz Akın'dan korkutan haber! Sağlık durumunu açıkladı

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0