Özge Ulusoy adeta bir deri bir kemik kaldı! Yakın zamanda babasını kaybetmişti...

Ankara'da araba çarpması sonucu geçirdiği kazada babası Haydar Ulusoy'u kaybeden Özge Ulusoy, geçirmiş olduğu kötü günlerin ardından ilk defa Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Ulusoy'un iyice zayıflaması ve neredeyse bir deri bir kemik kalması göze çarptı.

Özge Ulusoy, geçtiğimiz ay Ankara'da karşıdan karşıya geçerken bir arabanın kendisine çarpması sonucu hayatını kaybeden babası Haydar Ulusoy'un acısını hala yaşamakta. Babasının ani ölümüyle adeta yıkılan Ulusoy geçirdiği bu zor günlerin ardından ilk defa objektiflere takıldı. İyice zayıfladığı görülen Ulusoy'un neredeyse bir deri bir kemik kalması ise dikkatleri çekti.

Özge Ulusoy

Özge Ulusoy

Özge Ulusoy babasını kaybetmişti! Ünlü mankenden duygusal bir paylaşım daha geldi...İLİŞKİLİ HABERÖzge Ulusoy babasını kaybetmişti! Ünlü mankenden duygusal bir paylaşım daha geldi...

HER SANİYE KAZA ANINI DÜŞÜNÜYOR

Babasını kaybetmenin acısını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşarak dindirmeye çalışan Özge Ulusoy bu paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Babasına çarpan aracın fotoğrafını hesabından paylaşan Ulusoy "Her an her saniye kaza anını düşünüyorum babacığım. Hız sınırının 30 Km olduğu bir yaya geçidinde nasıl bir hızla fren dahi yapmadan sana çarptılar da bu araba bu hale geldi? Gözümü kapadığım her an bu kabusla yaşıyorum. Bu gece 21 Aralık en uzun gece diyorlar da sen öldüğünden beri bize hiç sabah olmadı ki zaten. İnanıyorum ki adalet yerini bulacak. Huzurla uyu babacığım" ifadelerini kullanarak acısını tekrar dile getirdi.

Özge Ulusoy

Özge Ulusoy

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Tom Cruise hayranlarına öyle bir teşekkür etti ki! Uçaktan atlayarak...

Eski futbolcu Nihat Kahveci hayal kırıklığına uğradı! Eski eşi Pınar Kaşgören ile...

İLİŞKİLİ HABER

Eski futbolcu Nihat Kahveci hayal kırıklığına uğradı! Eski eşi Pınar Kaşgören ile...
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0