Kıvanç Tatlıtuğ aşka geldi! Başak Dizer'e öyle bir yorum yaptı ki

Magazin gündeminden düşmeyen Kıvanç Tatlıtuğ, sosyal medya üzerinden eşi Başak Dizer'in paylaştığı fotoğrafın altına yaptığı yorumla aşka geldi.

2016 yılında nikah masasına oturan Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti magazin gündeminin parmakla gösterilen kişiler arasında yerini alıyor. Eşi Kıvanç Tatlıtuğ'un çektiği fotoğrafı Instagram hesabından paylaşan Dizer, sosyal medyadan birçok beğeni ve yorum aldı. Yorumlar arasında eşi Tatlıtuğ'da vardı. Aşka gelen oyuncu eşinin fotoğrafının altına yorum yapması üzerine herkesi imrendirdi.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer

"DURMADAN SENİ KONUŞABİLİRİM"

Stil danışmanı Başak Dizer geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından eşinin çektiği fotoğraf karelerini takipçilerinin beğenisine sundu. Fotoğrafını "Milan'da bir gece" notuyla Instagram hesabından paylaştı. Birçok sayıda beğeni ve yorum alan Dizer'e eşi Tatlıtuğ da yorum yapmaktan geri durmadı. "Durmadan seni konuşabilirim" notunu yazan ünlü oyuncu Tatlıtuğ'un yorumu ise binlerce yorum aldı.

Kıvanç Tatlıtuğ

Kıvanç Tatlıtuğ

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Çağlar Ertuğrul izleyenleri kırdı geçirdi! Ricky Martin'in videosuna...

Peru'daki lise mezuniyetinde panik anları: 29 öğrenci ölümden döndü

İLİŞKİLİ HABER

Peru'daki lise mezuniyetinde panik anları: 29 öğrenci ölümden döndü
Açelya Akkoyun'dan ölüm haberi! Acılı gününü sevenleriyle paylaştı

İLİŞKİLİ HABER

Açelya Akkoyun'dan ölüm haberi! Acılı gününü sevenleriyle paylaştı

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0