Açelya Akkoyun'dan ölüm haberi! Acılı gününü sevenleriyle paylaştı

Ünlü oyuncu Açelya Akkoyun, aldığı ölüm haberini, sosyal medya hesabı üzerinden sevenleri ile paylaştı. Annesini kaybettiğini Instagram hesabı üzerinden duyurdu.

Ekranların sevilen isimi Açelya Akkoyun, annesi İncila Akdeniz'in hayata gözlerini yummasını sosyal medya hesabı üzerinden sevenleri ile paylaştı. En acı gününü yaşayan başarılı oyuncuyu sevenleri yalnız bırakmadı. Cenaze töreninin bugün gerçekleşeceği ve ikindi namazının ardından Ataköy 5. kısım Cami'inden kaldırılacağı duyuruldu.

Açelya Akkoyunun annesi İncila Akdeniz

Açelya Akkoyunun annesi İncila Akdeniz

"SENİ SONSUZ SEVGİYLE SEVİYORUM ANNE"

Annesinin ölümü ile yasa bürünen Akkoyun, "Canımız, varlığımızın en kıymetli parçası canımız annemiz Hakk'ın rahmetine kavuştu. Seni sonsuz sevgiyle seviyorum anne" ifadelerini kullandı. Paylaşımının ardından sevenlerinden destek gecikmedi. Çok sayıda isim, başarılı oyuncuya başsağlığı dileğinde bulundu.

Açelya Akkoyun ve Annesi

Açelya Akkoyun ve Annesi

İLGİNZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Bizimkiler dizisinin yıldızları tükenmişlik sendromuna giren ünlüleri eleştirdi! "Bu şımarıklık..."

Kıvanç Tatlıtuğ aşka geldi! Başak Dizer'e öyle bir yorum yaptı ki

İLİŞKİLİ HABER

Kıvanç Tatlıtuğ aşka geldi! Başak Dizer'e öyle bir yorum yaptı ki

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0