Bizimkiler dizisinin yıldızları tükenmişlik sendromuna giren ünlüleri sert dille eleştirdiler!

Bir dönemin efsane dizilerinden olan Bizimkiler dizisinin başrol oyuncuları usta isimler Zihni Göktay, Ayşe Kökçü ve Müjgan Ağralı, tükenmişlik sendromuna giren ünlüleri eleştirdi. Bu durumu şımarıklık olarak gördüklerini dile getiren usta isimler adeta açtılar ağızlarını, yumdular gözlerini...

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

On dört yıl boyunca izleyici karşısına gelen, yediden yetmişe herkesin severek izlediği popüler dizi Bizimkiler'in yıldızları Zihni Göktay, Ayşe Kökçü ve Müjgan Ağralı sunuculuğunu Gökay Kalaycıoğlu'nun yaptığı youtube programı 360 Derece'nin konukları oldu. Tükenmişlik sendromuna girdiklerini söyleyen oyuncuları hedef alan alan usta oyuncular bu durumu şımarıklık olarak gördüklerini ifade ettiler.

Bizimkiler dizi yıldızları

Bizimkiler dizi yıldızları

Güzin Çorağan hayatını kaybetti! BizimkilerİLİŞKİLİ HABERGüzin Çorağan hayatını kaybetti! Bizimkiler'in Almancı Ulviye'sinin son görüntüsü ortaya çıktı

"BİZİM ZAMANIMIZDA BÖYLE ŞEYLER YOKTU!"

Programın sunucusunun genç ünlülerin tükenmişlik sendromuna girdiklerini söylemesinin üzerine konu hakkında yorumlarını belirten ve bunu şımarıklık olarak gördüklerini söyleyen oyunculardan Ayşe Kökçü, "Biz hiç tükenmişliğe yakalanmadık. En kötü anımda dahi tiyatroya gidince her şeyi unutup en iyi şekilde işimi yaparım. Bana oyun esnasında tükenmemişlik geliyor. Herkes bir yerlere çıkıyor ama orada kalmak sorun. Yaş aldıkça mesleğini istediğin gibi yapamayacaksın. Benden tükenmişlere tavsiye olsun günün tadını çıkarsınlar. Biraz polyannacılık oynayacaksın. Bizim zamanımızda böyle laflar yoktu" ifadelerini kullanarak tükenmişlik sendromuna girdiklerini söyleyen ünlüleri eleştirdi.

Ayşe Kökçü

Ayşe Kökçü

Bizimkiler dizisinin yıldızları tükenmişlik sendromuna yakalanan ünlüleri böyle eleştirdi:

"BU ŞIMARIKLIK..."

Tükenmişlik sendromuna giren ünlülerin şımarıklık yaptığı düşündüğü söyleyen usta oyuncu Zihni Göktay ise "Mesleğinde bazen seyirci seni yukarlara çıkarır ama bir ihanetini görünce de tuzla buz olursun. Seyirciye olan saygımızı yitirmemeye gayret ettik. Bu mesleğin nankörlüğe ve disipsizliğe tahammülü yoktur. Haftada 3 oyun oynardık tükensek bir tükenirdik." ifadelerine yer vererek böyle şeylere sektörde yer olmadığını da ekledi.

 Zihni Göktay

Zihni Göktay

"MOTİVASYONU BOZMAMAK LAZIM"

Zamanının büyük bir kısmını etkinliklere ayırdığını, boş kalan vakitlerinde yürüyüş yaparak ve evde dans ederek geçirdiğini söyleyen Müjgan Ağralı ise, evde kendine has kombinler yaptığını "Rapçi kıyafetleri giyerek evde hem söylüyorum hem oynuyorum. Yaşadığım süreci keyif alarak yaşıyorum. Motivasyonu bozmamak lazım" ifadeleriyle dile getirdi.

Müjgan Ağralı

Müjgan Ağralı

Burcu Esmersoy'un filtreli hali şoke etti! Eski halinde eser yok

İLİŞKİLİ HABER

Burcu Esmersoy'un filtreli hali şoke etti! Eski halinde eser yok

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0