Demet Akalın itirafıyla herkesi şaşırttı! "24 saat boyunca gözetlemek istediler..."

Ünlü şarkıcı Demet Akalın geçtiğimiz akşam yer aldığı konser sonrasında bazı açıklamalarda bulundu. Sanatçıların sahne kostümleriyle ilgili de yorum yapan ünlü şarkıcıdan herkesi şaşırtan bir itiraf geldi.

Dillere pelesenk olmuş şarkıları ve girdiği polemiklerle adından sıklıkla bahsettiren pop müziğin sevilen şarkıcılarından Demet Akalın, geçtiğimiz akşam Bakırköy'de düzenlenen bir kargo firmasının yeni yıl daveti için sahne aldı. Gecede muhabirlerle sohbet eden eden ünlü şarkıcı sanatçıların sahne kostümleriyle ilgili gelen sorulara kendi yorumuyla cevap verirken herkesi şaşırtan bir itirafta da bulundu.

Demet AkalınİLİŞKİLİ HABERDemet Akalın'dan Acun Ilıcalı'yı kızdıran Survivor yorumu: Gerçek Survivor ne zaman?

KIYAFET KONUSUNA YORUM YAPTI

Hem özel yaşamında hem de sahne kostümlerindeki seçimleriyle sık sık gündeme gelen ünlü şarkıcı sanatçıların sahne kıyafetleri ile ilgili sorulan soruya  "Artık kılık kıyafet konusu gündemini benim için yitirdi. Tabii ki derli toplu giyinirsek güzel olur" ifadeleriyle cevap verdi.

"24 SAAT BOYUNCA GÖZETLEMEK İSTEDİLER!"

Dijital bir platform tarafından kendisine teklif geldiğini de dile getiren ünlü şarkıcı "Bu proje için bütün eve kamera kurarak 24 saat boyunca bizi gözetlemek istediler" diyerek herkesi şaşırtan bir itirafta bulundu. Sözlerine devam eden Akalın, "Hira 'Asla' dedi. Çok enteresan erken ergenliğe mi girdi, anlayamıyorum" diye de ekledi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Bahar Candan'dan herkesi çıldırtan asgari ücret yorumu! Aylık gelirini 160 bin TL olarak açıklamıştı...

Magazin dünyasında 2022'ye damgasını vuran anlar!

İLİŞKİLİ HABER

Magazin dünyasında 2022'ye damgasını vuran anlar!
Ateş Kuşları için geri sayım başladı! Ateş Kuşları ne zaman başlıyor?

İLİŞKİLİ HABER

Ateş Kuşları için geri sayım başladı! Ateş Kuşları ne zaman başlıyor?
CZN Burak Fatma teyzeyi ziyaret etti! Burak Özdemir'den yürekleri ısıtan davranış...

İLİŞKİLİ HABER

CZN Burak Fatma teyzeyi ziyaret etti! Burak Özdemir'den yürekleri ısıtan davranış...
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0