Ateş Kuşları için geri sayım başladı! Ateş Kuşları ne zaman başlıyor?

ATV, Bozdağ Film imzalı yeni bir dramayı izleyiciyle buluşturuyor. Oyuncu kadrosu ve hikayesiyle dikkatleri üzerine çeken Ateş Kuşları, ilk tanıtım fragmanıyla sosyal medyada gündem oldu. Dizi, kendilerine 'köksüzler' diyen beş sokak çocuğunun tehlikelerle dolu hayat mücadelesini izletecek. Ateş Kuşları için geri sayım başladı. Peki Ateş Kuşları ne zaman başlıyor?

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Başrollerinde Hande Soral, Görkem Sevindik, İlayda Alişan ve Erdem Şanlı'nın olduğu ATV'de yayınlanacak olan Ateş Kuşları, Bozdağ Film imzasıyla yakında izleyenlerle buluşacak. İlk tanıtım fragmanıyla heyecanı dorukta yaşatan dizi, konusu ve oyuncu kadrosuyla şimdiden yoğun ilgi gördü.

Sırlarla dolu dizi için yayın tarihi verildi. Ateş Kuşları dizisi 13 Ocak Cuma günü 20.00'de ilk bölümüyle ATV ekranlarında olacak.

Ateş Kuşları dizisi

Ateş Kuşları dizisi

'ATEŞ KUŞLARI' DİZİSİNİN İLK TANITIM FRAGMANI

Ateş Kuşları dizisinin konusu

Ateş Kuşları dizisinin konusu

'ATEŞ KUŞLARI' DİZİSİNİN OYUNCU KADROSU

Yapımı Mehmet Bozdağ'a, proje tasarımı ve senaryosu Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem'e ait dizinin yönetmenliğini Benal Tairi'nin üstleniyor. 'Ateş Kuşları'nın oyuncu kadrosunda ise Görkem Sevindik, Hande Soral, Burak Tozkoparan, Emir Çubukçu, Erdem Şanlı, Serkan Ercan, Boncuk Yılmaz, Gonca Cilasun, Lilya İrem Salman, Sedef Akalın, Ozan Ağaç gibi isimler yer alıyor.

Ateş Kuşları dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var

Ateş Kuşları dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var

'ATEŞ KUŞLARI' DİZİSİNİN KONUSU NE?

Hikaye Riva'da geçiyor;

Riva yakınlarında derme çatma bir işletme: Ateş Kuşları Mola Yeri. Yazın tatilcilere köfte ekmek satıp araba yıkama hizmeti veriyorlar, kışın kamyonculara çorba verip lastikçi işletiyorlar. Beş kardeş, gece gündüz çalışıp geçinmeye çalışıyorlar. Ama gerçekte bu aile çok büyük bir sır saklıyor. Çocukluklarından beri bir cinayetin gölgesinde yaşıyorlar, sırlarını ve çok bağlı oldukları ailelerini korumaya çalışıyorlar.

Ateş Kuşları dizisi neyi anlatıyor

Ateş Kuşları dizisi neyi anlatıyor

Onlar aslında kardeş değil, kendilerine Köksüzler diyen beş sokak çocuğu. Kimlikleri bile yok. Onları dilendiren dilenci çetesinin reisinden kaçmışlar, yıllarca sokağı ev, göğü çatı bilerek hayatta kalmaya çalışmışlar. Ama şimdi, çok zor şartlarda kurdukları mütevazı hayatları tehdit altında. Ateş Kuşları, gözbebekleri Gülayşe'lerinin mutluluğuyla tüm ailenin yıkımı arasında bir seçim yapmak zorundalar...

ATEŞ KUŞLARI DİZİSİ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

'Ateş Kuşları' dizisinin yayın tarihi henüz açıklanmazken yakında ATV'de izleyenleriyle buluşacağı duyuruldu.

Demet Akalın itirafıyla herkesi şaşırttı! "24 saat boyunca gözetlemek istediler..."

İLİŞKİLİ HABER

Demet Akalın itirafıyla herkesi şaşırttı! "24 saat boyunca gözetlemek istediler..."
Wednesday dizisinin 2. sezon tarihi belli oldu mu? Wednesday 2. sezon var mı, ne zaman?

İLİŞKİLİ HABER

Wednesday dizisinin 2. sezon tarihi belli oldu mu? Wednesday 2. sezon var mı, ne zaman?

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 2

çetin 1 yıl önce

Bombaymış, yahu saçmam sapan senaryolar ile aile hayatını mahvettiler zaten. inşallah erken final ile kurtuluruz bu tip dizilerden

Ali 1 yıl önce

Dramadan bıktık yeter artık yaa. ekonomik sıkıntıların üstüne akşamada dramatik diziler iyice psikolojisini bozdunuz milletin.. Dramatik tüm dizileri kaldırın bu milletin sofrasından yettiniz

Toplam 1 beğeni