Wednesday dizisinin 2. sezon tarihi belli oldu mu? Wednesday 2. sezon var mı, ne zaman?

Addams Ailesi'nin devamı olarak çekilen Wednesday, yayınlandığı tarih itibariyle devamlı gündeme geldi. Netflix yapımı olan Wednesday dizisinin detayları araştırılmaya başlandı. Peki Wednesday 2. sezon var mı, ne zaman? İşte yanıtı...

Addams ailesinin biricik kızı Wednesday Addams'ın pek çok garip canlıyı bünyesinde barındıran Nevermore Akademi'ye başlamasıyla ilerleyen hikâye oldukça dikkat çekti. 90'lara damga vuran Addams Ailesi'nin devamı niteliğinde çekilen Wednesday dizisi 23 Kasım tarihinde dijital platform Netflix üzerinden yayınlanmaya başladı. Doğaüstü ve ürpertici bir atmosferi izleten proje kısa sürede izlenme rekoru kırarken, başrol oyuncusu Jenna Ortega'nın canlandırdığı Wednesday Addams'ın dansı ise sosyal medyada akım haline geldi.

Wednesday 2. sezonu ne zaman

Wednesday 2. sezonu ne zaman

WednesdayİLİŞKİLİ HABERWednesday'in kesik eli 'Thing' bakın nasıl çekilmiş!

Dizi, kısa sürede en çok izlenenler listesinin başında yer alırken Wednesday sevenleri 2. sezonun olup olmayacağını merak ediyor.

Wednesday Addams

Wednesday Addams

WEDNESDAY DİZİSİ 2. SEZON VAR MI, NE ZAMAN YAYINLANACAK?

8 bölümden oluşan Wednesday dizisini bir solukta bitiren izleyiciler ikinci sezonu sabırsızlıkla bekliyor. Dünya çapında çok ses getiren dizinin 2. sezonu için yapım şirketinden henüz bir açıklama gelmedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Nükhet Duru Emel Sayın'ın yerine geçti! Sarı peruk taktı Mavi Boncuk'u söyledi...

Ateş Kuşları için geri sayım başladı! Ateş Kuşları ne zaman başlıyor?

İLİŞKİLİ HABER

Ateş Kuşları için geri sayım başladı! Ateş Kuşları ne zaman başlıyor?

BİR YORUM YAPIN 0