Arto Dalga Gülben Ergen'den özür diledi! Ortalık karıştı...

Magazin programı sunucusu Arto Dalga, geçtiğimiz akşam programdaki partneri Seren Serengil'in kanlı bıçaklı olduğu ünlü şarkıcı Gülben Ergen'in konserine gitti. Konser boyunca Ergen ile keyifli anlar geçiren ve bu anları sosyal medya hesabından paylaşan Arto, sahneye çıkarak ünlü şarkıcıdan özür diledi. Olayı öğrenen Serengil ile Arto'nun gerginliği programda yüzlerine yansıdı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Geçtiğimiz günlerde Beyaz TV'nin magazin programı Söylemezsem Olmaz'da programın yorumcuları Bircan Bali ile Seren Serengil arasında tartışma yaşanmıştı. Yaşadığı tartışmanın ardından hastanelik olan Serengil'e bir darbe de programdaki diğer partneri Arto Dalga'dan geldi. Geçtiğimiz akşam Seren Serengil'in ezeli düşmanı olarak bilinen Gülben Ergen'in konserine giden ve konserden eğlenceli anları paylaşan Arto, konser esnasında sahne çıkarak Ergen'den özür diledi. Olayı öğrenen Seren Serengil ile Arto arasında programda soğuk rüzgarlar esti.

Arto Dalga Gülben Ergen

Arto Dalga Gülben Ergen

Bircan Bali ile tartışan Seren SerengilİLİŞKİLİ HABERBircan Bali ile tartışan Seren Serengil'in çenesi kilitlenmişti! Serengil'in son durumunu...

"YAPTIĞIM YANLIŞLAR İÇİN SENDEN ÖZÜR DİLİYORUM..."

Serengil'in düşmanı olarak bilinen Gülben Ergen'in konserine giden Dalga, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla adeta düşman çatlattı. Konser esnasında sahneye çıkan Arto "Seni çok seviyorum ve senden özür diliyorum. Yaptığım yanlışlar için, söylediğim sözler için... 2023 bizim yılımız olsun" ifadelerini kullanarak ünlü şarkıcıdan özür diledi. Arto'nun sözleri karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Ergen, "Acaba ölecek miyim? Sahnede bir şey mi var? her şey yolunda" diyerek karşılık verdi.

Arto Dalga'nın sahnede Gülben Ergen'den özür dilediği anlar:

CANLI YAYINDA SOĞUK RÜZGARLAR ESTİ!

Yaşanan olayın ardından aynı programda yer alan ikili arasında canlı yayında soğuk rüzgarlar esti. Sosyal medyada gündem olan o görüntülerden sonra herkes gözünü Seren Serengil'e çevirdi. Canlı yayında sessizliğini bozan Serengil "Hep fedakarlıklar yaptım ama karşılığını alamadığım zaman bitti. 2019'dan beri kendimi evimin çatısında mutlu ve huzurlu hissettim" ifadelerini kullanarak isim vermeden gönderme yapınca Arto'nun gerginliği yüzüne yansıdı.

Arto Dalga Seren Serengil

Arto Dalga Seren Serengil

TikTok kavgası sonunda çözüldü! Demet Akalın kızı Hira'nın gönderdiği paraları geri aldı

İLİŞKİLİ HABER

TikTok kavgası sonunda çözüldü! Demet Akalın kızı Hira'nın gönderdiği paraları geri aldı
Murat Boz Yıldız Tilbe'yi dansa kaldırınca Tilbe peruğundan oldu...

İLİŞKİLİ HABER

Murat Boz Yıldız Tilbe'yi dansa kaldırınca Tilbe peruğundan oldu...

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0