Şevket Çoruh Arka Sokaklara dönecek mi? Anlaşma masasına oturdular

Arka Sokaklar dizisinde oynadığı "Komiser Mesut" karakteriyle hafızalara kazınan Şevket Çoruh'un diziden ani ayrılığı sevenlerini üzmüştü. 17 sezon boyunca Arka Sokaklar'da rol alan ünlü oyuncuya yeniden teklif götürüldü.

16 sezon boyunca Kanal D ekranlarında fırtınalar estiren fenomen dizi 'Arka Sokaklar'da oynadığı "Mesut" karakteriyle büyük beğeni toplayan Şevket Çoruh, ani ayrılık kararıyla hayranlarını üzmüştü. Dizide Mesut karakterini öldürmek yerine komada bırakan yapım ekibi, Şevket Çoruh'un geri dönebilme ihtimaline yeşil ışık yakmıştı. Ancak hem Çoruh, yaptığı açıklamalar ayrılık kararının kesin olduğunu netleştirmişti.

Şevket Çoruh

Şevket Çoruh

"ÇOK YORULDUM"

Katıldığı bir programda "Arka Sokaklar" dizisinden bahseden Şevket Çoruh, ayrılık sebebi hakkında şu ifadeleri kullanmıştı:

"Birincisi çok yoruldum. İkincisi tiyatroyla beraber devam ettirmek de çok zordu.  Başka karakterler oynamak, başka işler yapmak muhakkak ama bir yandan da birazcık dinlenmek. Tiyatroya birazcık özen göstermek. 17 sene boyunca hiçbir kış filmim yok mesela. Yazları sinema filmi çeken, kışları dizide oynayan bir insan haline gelmiştim. Ama şimdi daha başka projelerin içerisinde olmak için başka bir fırsat oldu benim için."

"ŞEVKET ÇORUH BİR DAHA ASLA DÖNMEZ"

Arka Sokaklar'da Mesut rolünü oynayan ve diziden ayrılan Şevket Çoruh'un gidişini değerlendiren Özgür Ozan da şu ifadeleri kullanmıştı:

"Şevket Çoruh'un gidişi tabi ki müthiş bir kan kaybı oldu. Ne bileyim, bir defa benim tadım kaçtı. Gitmeseydi, olmasaydı sonumuz böyle. İlk anlaşmayı ben yapmıştım. Benden sonra görüştüğü / anlaşmasını yapamadığı için ben (dizide) kaldım. Zannetmesinler ki... Kimse kimseyi yarı yolda bırakmış değil. Kardeşliğimiz, arkadaşlığımız her zaman bakidir. Dizi o... Biz dışarıda zaten her zaman görüşüyoruz. Şevket Çoruh'un bir daha diziye dönme ihtimali yok. Şevket Çoruh bir yerden ayrıldıysa bir daha asla geri dönmez. Dizide çok özlüyorum"

Şevket Çoruh ve Özgür Ozan

Şevket Çoruh ve Özgür Ozan

19'ncu sezonu için hazırlıklarını sürdüren yapımın yeniden Çoruh'a teklif götürdüğü öğrenildi. Now'da yayınlanan 'Korkma Ben Yanındayım' dizisinin final haberinin gelmesiyle Arka Sokaklar'a sıcak baktığı öğrenilen Çoruh'un teklifi değerlendirdiği ortaya çıktı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Doğru parfüm nasıl seçilir? "Biri ana yemektir, biri de atıştırmalık kuruyemiş gibidir"

Haluk Levent'ten duygu dolu paylaşım! Kanser tedavisi gören ablası için...

İLİŞKİLİ HABER

Haluk Levent'ten duygu dolu paylaşım! Kanser tedavisi gören ablası için...
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Az de sade 1 yıl önce

Kolay