Bahadır Yenişehirlioğlu'ndan sürpriz paylaşım! Bu kez de Mehmet Akif Ersoy...

Ünlü oyuncu, yazar ve hukukçu Bahadır Yenişehirlioğlu, İstiklal Marşı'nın yazarı Mehmet Akif Ersoy'un vefatının 86. yılında yaptığı paylaşımla gündeme geldi. Yenişehirlioğlu, Ersoy'un tablosunun önünde çekildiği fotoğrafla takipçilerine bir mesaj verdi. Ünlü oyuncu bu kez de Mehmet Akif Ersoy'u mu canlandıracak?

'Hünkarım', 'Beyaz Usta', 'Kanaviçe', 'Derviş' gibi eserleri kaleme alan ve aynı zamanda 'Sevda Kuşun Kanadında', 'Payitaht Abdülhamid', 'Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı' gibi başarılı yapımlarda rol alan şimdilerde ise 'Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı' dizisinde başrol oynayan usta yazar, oyuncu ve hukukçu Bahadır Yenişehirlioğlu'nun son paylaşımı yoğun ilgi gördü. İstiklal Marşı'nın yazarı Mehmet Akif Ersoy, 86. ölüm yıl dönümünde şiirleri ve sözleriyle anıldı.

Usta sanatçı Bahadır Yenişehirlioğlu da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Ersoy'u andı. Yenişehirlioğlu, takipçilerine sunduğu karesine bir de not bıraktı.

Bahadır Yenişehirlioğlu

Bahadır Yenişehirlioğlu

Bahadır YenişehirlioğluİLİŞKİLİ HABERBahadır Yenişehirlioğlu'ndan fırtınalı bir dönüşüm hikayesi: Hanne! Hanne kitabının konusu ne?

"UMARIM HAYATINI CANLANDIRMAK NASİP OLUR"

Tarihi dizilerdeki başarısıyla adından çokça söz ettiren Yenişehirlioğlu, Ersoy'un tablosunun önünde öz çekim yaptı. O kareyi, "Umarım hayatını canlandırmak nasip olur" notuyla yayınlayan Yenişehirlioğlu, bir sonraki projesi için ip ucu mu verdi?

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Haluk Bilginer performansıyla herkesi kendine hayran bıraktı!

Rümeysa Kadak'tan Emine Erdoğan'a teşekkür paylaşımı! "Bu gurur hepimizin"

İLİŞKİLİ HABER

Rümeysa Kadak'tan Emine Erdoğan'a teşekkür paylaşımı! "Bu gurur hepimizin"

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0