Rümeysa Kadak'tan Emine Erdoğan'a teşekkür paylaşımı! "Bu gurur hepimizin"

27. Dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi Adalet ve Kalkınma Partisi İstanbul Milletvekili Rümeysa Kadak, 'Sıfır Atık' konulu videolu paylaşımla Emine Erdoğan'a teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, geçtiğimiz günlerde BM Genel Kurulu'nun aldığı kararla 30 Mart tarihinin 'Dünya Sıfır Atık Günü' olarak ilan edildiğini duyurmuştu. Sürdürülebilirlik projeleriyle çocuklara ve gençlere de örnek olan Erdoğan, Sıfır Atık İyi Niyet Beyanı'yla bir ilke imza atmıştı.

27. Dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi Adalet ve Kalkınma Partisi İstanbul Milletvekili Rümeysa Kadak'tan heyecanlandıran bir videolu paylaşım geldi.

Rümeysa Kadak

Rümeysa Kadak

Sıfır atık nedir? Sıfır atıkla ne hedefleniyor? Emine ErdoğanİLİŞKİLİ HABERSıfır atık nedir? Sıfır atıkla ne hedefleniyor? Emine Erdoğan'dan 'Sıfır Atık' seferberliği

"BU GURUR HEPİMİZİN"

Çevre konusunda hassas olduğunu dile getiren Kadak, '30 Mart Dünya Sıfır Atık Günü' heyecanını sosyal medya hesabından paylaştı. Genç milletvekili, Erdoğan'a şu sözlerle teşekkür etti:

"Bu gurur hepimizin! BM Genel Kurulu, aldığı kararla 30 Mart’ı ‘Dünya Sıfır Atık Günü’ ilan etti. Tüm titrlerin, ötesinde çevre konusunda dertlenen bir genç olarak uluslararası arenada bize kazandırdığı prestij için @EmineErdogan Hanımefendi’ye çok teşekkür ederim! #SıfırAtık"

Bahadır Yenişehirlioğlu'ndan sürpriz paylaşım! Bu kez de Mehmet Akif Ersoy...

İLİŞKİLİ HABER

Bahadır Yenişehirlioğlu'ndan sürpriz paylaşım! Bu kez de Mehmet Akif Ersoy...

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0