Müge Anlı'nın programına damgasını vuran Ezel Bayraktar'dan yeni hamle! Kısmetse Olur'a...

Kanser hastası olan yengesinin tedavi parasını aldıktan sonra ortadan kaybolan ve adını Ezel dizisinden esinlenerek Ezel Bayraktar olarak değiştiren Ömer Aslanhan'dan yeni bir hamle geldi.

Ekranların sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yengesinin tedavi parasını alarak ortadan kaybolan Ömer Can Aslanhan damgasını vurmuştu. Abisi ve yengesi Tuğba - Mehmet Aslanhan çifti ile canlı yayında yüzleşen Ömer Aslanhan yaptığı ilginç açıklamalarla da herkesi adeta çileden çıkarmıştı. Ezel dizisinden esinlenerek kendisine verdiği Ezel Bayraktar ismiyle de herkesi hayrete düşen genç adam yine gündeme geldi.

Müge Anlı Ezel Bayraktar

Müge Anlı Ezel Bayraktar

Müge Anlı çileden çıktı! Ezel Bayraktar olayında taraflar canlı yayında birbirine girdi...İLİŞKİLİ HABERMüge Anlı çileden çıktı! Ezel Bayraktar olayında taraflar canlı yayında birbirine girdi...

KISMETSE OLUR'A KATILACAK!

Tiktok fenomeni Onur Sermik'in canlı yayınına katılan Ezel Bayraktar, 5 yıl aradan sonra dijital platformda yeniden yayımlanmaya başlayan Kısmetse Olur Aşkın Gücü programına katılacağını dile getirdi. Sermik'in "Kısmetse Olur'a katılsan patlarsın" demesinin üzerine "Katılacağım Abi. Eyşan'ımı arıyorum diyeyim" diye karşılık veren Bayraktar programa başvuru yapacağının sinyallerini verdi.

Ezel Bayraktar

Ezel Bayraktar

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Müge Anlı'nın programında herkesi şoke eden olay! Abisi ile yengesini dolandıran genç adam Ezel dizisinden esinlenerek...

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0