Bob Marley'in torunu müzisyen Joseph Mersa Marley'den kötü haber! Hayatını kaybetti...

Reggae müziğinin öncülerinden olan efsane sanatçı Bob Marley'in torunu Joseph Mersa Marley'den hayranlarını üzen kötü haber geldi. 31 yaşındaki reggae sanatçısı hayatını kaybetti.

Sosyetenin öncü isimlerinden olan Hilton ailesinin geçtiğimiz günlerde düzenlediği yeni yıl organizasyonunda yer alan, Bob Marley'in 31 yaşındaki torunu, Jamaikalı-Amerikalı reggae sanatçısı Joseph Mersa Marley hayatını kaybetti. Geleneksel reggae'yi modern ritimler ve müzik tarzıyla bütünleştirmesiyle tanınan genç müzisyenin ölümü sevenlerini yasa boğdu.

Joseph Mersa Marley

Joseph Mersa Marley

Sanatçı Bob MarleyİLİŞKİLİ HABERSanatçı Bob Marley'in filmi geliyor!

CANSIZ BEDENİ ARAÇTA BULUNDU!

Hayatı boyunca astım rahatsızlığı ile mücadele ettiği bilinen sanatçının ölüm haberini ilk olarak Jamaikalı yayın muhabiri Abka Fitz-Henley bildirdi. Daha sonrasında Rolling Stone'a konuşan müzisyenin bir temsilcisi ölüm haberini doğruladı. Ölüm nedeni hala doğrulanmayan sanatçının cansız bedeninin aracında bulunduğu ve astım krizi sebebiyle hayatını kaybettiği söyleniyor.

Bob Marleyin torunu Joseph Mersa Marley

Bob Marleyin torunu Joseph Mersa Marley

SEVENLERİNDEN MESAJLAR GELDİ

Kariyeri boyunca ailesinden kalan mirasa sahip çıktığı bilinen genç müzisyenin ölümün haberini duyan sevenlerinden mesajlar gelmeye başladı. Marley'in son paylaşımının altına Major Lazer'den DJ Walshy Fire gibi ünlü isimlerden "Jah biliyor. Yeteneği ve zekası deliydi. Seni seviyorum kral. Seninle çalıştığıma çok sevindim" mesajları geldi.

Joseph Mersa Marley hayatını kaybetti

Joseph Mersa Marley hayatını kaybetti

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Selen Görgüzel yine iddialı konuştu! "Hesabı bana ödeten erkeğe..."

Nusret Gökçe'den yıllar öncesine ait paylaşım! Eski hali çok şaşırttı

İLİŞKİLİ HABER

Nusret Gökçe'den yıllar öncesine ait paylaşım! Eski hali çok şaşırttı
Oyuncu Burak Sevinç sektöre isyan etti! "Bu durum terbiyesizlik"

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Burak Sevinç sektöre isyan etti! "Bu durum terbiyesizlik"

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

Dadaş35 1 yıl önce

Kadın dosdoğru konuşmuş Tebrik ederim kadın kadın gibi olmalı Erkek gibi değil kadının yapacağı iş var yapamayacağı iş var kadın kadınlığıyla güzeldir erkek gibi görünmek erkek gibi davranmakla değil.

Toplam 1 beğeni