Oyuncu Burak Sevinç sektöre isyan etti! "Bu durum terbiyesizlik"

Bir menajerlik ajansının düzenlediği davete katılan oyuncu Burak Sevinç, oyuncu ücretlerinin kadın ve erkek arasında farklı olduğu iddiaları üzerine fikirlerini dile getirdi. Sevinç, "Bunlar sektörde yaşanıyor. Bana terbiyesizlikmiş gibi geliyor." dedi.

Geçtiğimiz günlerde bir menajerlik ajansının Arnavutköy'de düzenlediği yılbaşı davetine katılanlar arasında olan oyuncu Burak Sevinç, basın mensuplarından gelen soruları yanıtladı.

Burak Sevinç isyan etti

Burak Sevinç isyan etti

Burak SevinçİLİŞKİLİ HABERBurak Sevinç'ten bomba proje! 'Roza' için sete çıktı

Sektörde kadın ve erkek arasında fark olmasını ve erkek oyuncuların partner seçiyor olması iddiaları hakkında konuşan Sevinç, "Partner seçme hakkı kimsenin yok. Sen orada bir karaktersin çünkü... Karşında kimin oynayacağına karar veremezsin. Eğer yapılıyorsa çok ama çok ayıp. Ücrete gelecek olursak; herkesin bir kaşesi vardır. Ben belli bir kaşe söylerim, yapımcı 'Tamam' derse oynarız. 'Sen niye ona bu kadar verip, bana bu kadar veriyorsun?' diye sorgulamam. Benden fazla alana Allah bereket versin, daha fazlasını alsın. Biraz dedikoduya kaçıyor bunlar ama sektörde yaşanıyor. Terbiyesizlikmiş gibi geliyor bana bu durumlar" ifadelerini kullandı.

Burak Sevinç

Burak Sevinç

MURAT GÖĞEBAKAN'I CANLANDIRACAK

Öte yandan ünlü oyuncu, Murat Göğebakan'ın hayatının çekileceği biyografi filminde Göğebakan'ı canlandıracak.

Bob Marley'in torunu müzisyen Joseph Mersa Marley'den kötü haber! Hayatını kaybetti...

İLİŞKİLİ HABER

Bob Marley'in torunu müzisyen Joseph Mersa Marley'den kötü haber! Hayatını kaybetti...

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0