Yürek Çıkmazı yapımcısından açıklama! "Ayça Ayşin Turan'la başından beri..."

Yürek Çıkmazı dizisi için ilk başta genç oyuncu Ayça Ayşin Turan'a teklif gittiği ve senaryoyu beğenen oyuncu Alp Navruz'un yapımcıyla iletişime geçerek dizide rol almak istemesinin üzerine Turan'la yaşadığı birlikteliğin sona erdiği söylenmişti. Dizinin yapımcısından konuyla ilgili açıklama geldi.

Rol aldıkları Ada Masalı adlı dizide tanışan ve birliktelik yaşayan ünlü oyuncular Alp Navruz ile Ayça Ayçin Turan'ın beraberlikleri geçtiğimiz günlerde sonlanmıştı. Ayrılığın ardından Yürek Çıkmazı dizisinde başrol olarak yer alan Alp Navruz ile Turan arasında dizi krizi çıktığı öğrenildi.

Ayça Ayşin Turan gözyaşlarına boğuldu! İLİŞKİLİ HABERAyça Ayşin Turan gözyaşlarına boğuldu!

ALP NAVRUZ SENARYOYU ÇOK BEĞENİNCE...

İddialara göre Yürek Çıkmazı dizisi için ilk önce Ayça Ayşin Turan'a teklif gitmişti. Senaryoyu çok beğenen Alp Navruz ise dizinin yapımcısı ile iletişime geçerek dizide rol almak istediğini söyledi. Bu olayın üzerine Navruz'un kendisine haber vermeden böyle bir şey yapmasına sinirlenen Turan, oyuncu ile olan birlikteliğini bitirme kararı aldı.

DİZİNİN YAPIMCISINDAN O İDDİALARA YANIT GELDİ!

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; ikilinin ayrılığına sebep olarak gösterilen dizinin yapımcısından o iddialarla ilgili yanıt geldi. Gold Film'in sahibi yapımcı Faruk Turgut konu hakkında "Bugün çıkan haber tamamen asılsızdır. Yürek Çıkmazı dizisinin Avukat Zeynep karakteri için görüştüğümüz oyuncular arasında Ayça Ayşin Turan da vardı ancak kendisiyle bütçesel konuda anlaşamadık. Başından beri Alp Navruz'a göre partner seçimi yaptık ve İrem Helvacıoğlu'yla anlaştık. Alp Navruz'un da partner seçimiyle ilgili herhangi bir talebi olmadı. Ayrıca iki sevgiliyle birlikte çalışmanın dizinin ilerleyen bölümleri için risk teşkil etme ihtimalini de göz önüne alarak İrem Helvacıoğlu'yla çalışmayı daha uygun gördük." ifadelerini kullanarak açıklamada bulundu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Haluk Bilginer performansıyla herkesi kendine hayran bıraktı!

Hande Erçel'den yeni yıl öncesi büyük bakım! Güzellik için kesenin ağzını açtı

İLİŞKİLİ HABER

Hande Erçel'den yeni yıl öncesi büyük bakım! Güzellik için kesenin ağzını açtı
Ata Demirer'in Koreli yönetmen taklidi kırdı geçirdi!

İLİŞKİLİ HABER

Ata Demirer'in Koreli yönetmen taklidi kırdı geçirdi!
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0